Ai primit pana acum invitatie 3D la o nunta? – gândul
Wed, Nov 27th, 2013

Ai primit pana acum invitatie 3D la o nunta?

Invitatia la nunta nu mai este ce a fost. Cartile si publicatiile de hartie au pierdut teren in fata suportului electronic. Pare meschin daca primesti o invitatie la nunta prin SMS. Cum ai reactiona daca ai primi o invitatie 3D?

Aceasta este ideea avansata de Mèlangerie, companie specializata in personalizari de accesorii si cadouri din New York. Ei au pus la punct un kit complet pentru asa-numitul ViewMaster – dispozitiv asemanator caleidoscopului pe care multi dintre noi l-au experimentat in copilarie.

In aceasta „cutiuta magica”, pot fi introduse pana la sapte imagini diferite, in high resolution, carora li se poate atasa un scurt text, cuprinzand invitatia in sine si cateva detalii semnificative.


Organizatorii de evenimente speciale, nunti, botezuri sau alte tipuri de sarbatori si ocazii deosebite, pot opta pentru aceasta idee originala de invitatie, la un pret de 3.450 de dolari pentru o suta de exemplare personalizabile.

sursa: www.hit.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved