Alessandra Ambrosio, la un pas de un accident vestimentar la plajă. Ce a pățit modelul – gândul
Mon, Aug 3rd, 2020

Alessandra Ambrosio, la un pas de un accident vestimentar la plajă. Ce a pățit modelul

Alessandra Ambrosio se află în centrul atenției ori de câte ori apare în public, dar mai ales atunci când merge la plajă. 

Modelul de 39 de ani a fost fotografiat de paparazzi în Malibu, acolo unde s-a relaxat alături de câțiva prieteni la plajă.

Îmbrăcată într-un costum de baie auriu, format din două piese, îngerașul Victoria’s Secret a impresionat cu silueta de model, iar la un moment dat a fost la un pas să rămână fără sutien în timp ce se afla în apă.

Alessandra Ambrosio are doi copii, pe Anja (11 ani) și pe Noah (8 ani), din relația pe care a avut-o cu Jamie Mazur de care s-a despărțit în 2015. Aceștia care au fost împreună timp de 13 ani.

Brazilianca este un supermodel de talie internațională, poartă cu mândrie aripile de ”îngeraș” Victoria’s Secret, se află în topul celor mai bine platite modele, iar revista People a inclus-o in clasamentul celor mai frumoase femei din lume.

sursa stirileprotv.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved