Angajații unei creșe i-au lipit unei fetițe pantofii de picioare lăsând-o plină de răni – gândul
 
Thu, May 24th, 2018

Angajații unei creșe i-au lipit unei fetițe pantofii de picioare lăsând-o plină de răni

O mamă revoltată a postat pe pagina de Facebook câteva imagini cu i s-a întâmplat fetiței sale cât a lăsat-o la creșă.

Jessica Hayes a fost șocată să descopere că fiica ei de 17 luni a fost lăsată cu semne și vânătăi pe picioare după ce educatoarele de la o creșă din North Carolina, USA, i-au lipit cu scotch pantofii.

Revoltată, femeia a publicat imaginile cu picioarele fiicei sale pe pagina de Facebook, scriind că nu i se pare nicidecum normal ce i s-a întâmplat.

“Cineva a fost clar deranjat de faptul că ea (fetița) învăța să-și de pantofiorii jos și a făcut asta iritat fiind de situație. Nu doar că cineva i-a lipit pantofii cu scotch pus în jurul gleznei, copilul meu de 17 luni nu a fost incapabil să spună ceva. Acest lucru a durat suficient de mult și strâns cât să-i lase fetiței mele semne, umflături și vânătăi”, a scris Jessica pe rețeaua de socializare.

Printre comentariile pe care oamenii le-au publicat la postarea femeii, s-a aflat și unul al unui părinte care avea copilul la aceeași creșă. Acesta a povestit că același lucru a pățit și fiica lui și că problema a fost raportată la conducerea instituției care a luat măsuri imediate.

După ce Jessica a anunțat directorul creșei cu privire la cele întâmplate, acesta a transmis un comunicat prin care spune incidentul nu se va mai întâmpla.

sursa www.libertatea.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved