Anticoncepţionalele afectează gusturile femeilor la bărbaţi – gândul
Tue, Oct 22nd, 2013

Anticoncepţionalele afectează gusturile femeilor la bărbaţi

Anticoncepţionalele poate că au făcut minuni pentru libidoul femeilor, dar se dovedeşte că poate face şi rău vieţii sexuale.

Un studiu recent a arătat că femeile care iau anticoncepţionale se aleg cu parteneri pe care îi găsesc mai puţin atractivi şi mai răi în pat deoarece aceşti bărbaţi le oferă oportunităţi mai bune pentru o relaţie pe termen lung.

Deşi aceste femei au fost mai puţin satisfăcute sexual, ele au fost, în medie, mult mai fericite de aspectele non-sexuale ale relaţiilor lor. În plus, femeile care iau anticoncepţionale au rămas în implicate în relaţiile lor cu doi ani mai mult decât cele care nu au luat acest tip de medicamente.

Cercetătorii cred acest lucru deoarece anticoncepţionalele afectează chimia creierului unei femei, făcându-le mai interesate de obţinerea unei relaţii pe termen lung decât găsirea cuiva cu care să fie compatibile sexual.

sursa: www.sexgen.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved