Anunt infricosator facut de catre specialisti: ‘America se va scufunda!” Peste cat timp se va adeveri previziunea socanta – gândul
 
Thu, Jun 14th, 2018

Anunt infricosator facut de catre specialisti: ‘America se va scufunda!” Peste cat timp se va adeveri previziunea socanta

Oamenii de stiinta au dezvaluit ca America se va scufunda.

Previziunea socanta a fost facuta recent de catre specialisti, dupa ce acestia au analizat mai multe date privind fluxul foarte mare de inundatii. „America se va scufunda”, au anuntat cercetatorii, iar informatia i-a panicat pe oameni.

Pe teritoriul Statelor Unite ale Americii s-au inregistrat tot mai multe inundatii, aceste fenomene fiind mult mai predominante acum decat in urma cu 30 de ani! Descoperirea a fost una socanta, mai ales pentru ca totul va duce spre calamitati si mai mari.

Specialistii de la Agentia pentru protectia mediului din SUA (EPA) au fost cei care au facut previziunea sumbra, potrivit careia America se va scufunda. Totul deoarece pe teritoriul acestei tari exista acum de doua ori mai multe inundatii, decat in urma cu 30 de ani.

Acest fenomen e prevazut sa se produca si in continuare, din pricina cresterii nivelului marii, noteaza descopera.ro. Si intr-un raport al Administratiei Nationale Oceanografice si Atmosferice din SUA s-a atras atentia ca anul trecut inundatiile provocate de mareele cu un novel ridicat au stabilit un record in mai mult de un sfert din cele 98 de locatii pe care agentia le supravegheaza.

In unele orase din Statele Unite s-au inregistrat mai putine inundatii, dar in multe dintre ele exista niveluri record de caderi de precipitatii. Printre acestea se numara Sabine Pass, din Texas, sau Atlantic City, din New Jersey.

sursa ciao.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved