Are cinci copii acasa si urmeaza sa mai nasca patru. Medic: “Cazul Melissei este unul la cateva milioane” – gândul
 
Sun, Jul 27th, 2014

Are cinci copii acasa si urmeaza sa mai nasca patru. Medic: “Cazul Melissei este unul la cateva milioane”

matt-and-melissa-reid

Barza i-a pregatit o surpriza uriasa unei femei din Statale Unite. Desi nu urma un tratament de fertilitate si nici macar nu planuia sa ramana insarcinata, ea a primit vestea ca va aduce pe lume patru bebelusi.

Cazul ei, extrem de rar, i-a uimit pe medicii de la Spitalul Universitatii Colorado, unde viitoarea mamica este tinuta sub observatie. Ea mai are acasa cinci copii, cel mai mic de doar un an si jumatate.

Melissa Reid, viitoare mamica: “Nu planuiam sa facem inca un copil. Chiar incercam sa prevenim o sarcina”.

Lucrurile nu au mers conform planului pentru Melissa si sotul ei Matt. Pe neasteptate i-a luat vestea ca vor avea un copil. Apoi, au ramas fara cuvinte cand doctorul le-a spus ca Melissa va aduce pe lume nu unul, ci patru bebelusi.

Matt Reid, tatal bebelusilor: “Sunt foarte entuziasmat. Cred ca sunt mai entuziasmat decat ea.”

Melissa este insarcinata in aproape opt luni, iar in ultimele doua saptamani primeste ingrijiri la Spitalul Universitatii Colorado. Burtica ei gazduieste doua fetite si doi baietei. Cuplul are deja cinci copii.

Melissa Reid, viitoare mamica: “Unul de 11 ani, unul de 9, unul de 6, unul de 5, si ultimul de un an si jumatate. Am spus stop, dupa ultimul. Dupa cate se pare, Dumnezeu a avut alte planuri cu noi.”

Medic obstetrician: “Cazul Melissei este unul la cateva milioane. Nici nu putem macar sa spunem exact cat de rar este.”

Medicii o tin pe Melissa sub observatie, intrucat exista temeri ca bebelusii nu vor avea rabdare sa astepte implinirea celor noua luni pentru a veni pe lume si vor avea nevoie de ingrijiri speciale.

foto: enver.cbslocal.com
Sursa: stirileprotv.ro, Pro TV

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved