Așa arată prima revistă din lume care susține căsătoria între persoanele de acelaşi sex – gândul
Thu, Nov 9th, 2017

Așa arată prima revistă din lume care susține căsătoria între persoanele de acelaşi sex

“Celebrating women in love” sau Dancing With Her, o revistă care celebrează femeile care iubesc alte femei.

De asemenea este și o platformă online unde femeile pot fi inspirate de povești reale dragoste sau un jurnal care să le ajute la planificarea nunții.

După ce tot mai multe țări recunosc oficial căsătoriile între persoane de același sex, a venit timpul să apară pe piață și o revistă dedicată lesbienelor.

Partea interesanta este că revista a apărut în Australia, țară care este pe punctul de a vota legalizarea căsătoriilor între homosexuali (cel mai recent sondaj de opinie a arătat că aproape 60% din populație dorește să fie legalizată).

A fost ideea unui cuplu de lesbiene, Tara Baker și Arlia Hasser, care s-au lovit de câteva obstacole atunci când și-au organizat nunta.

Astfel, cele două au decis să celebreze dragoste dintre două femei și să le facă cunoscute poveștile.

Primul număr revistei a apărut pe 25 octombrie, iar paginile ei sunt pline de imagini de la nunțile de poveste văzute prin ochii unor lesbiene.

Sursa: Noizz.ro

Загрузка...

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved