Asa ceva nu s-a vazut in 80 de ani! Doua din cele mai mari nume in industria auto si-au dat mana! – gândul
Thu, May 16th, 2013

Asa ceva nu s-a vazut in 80 de ani! Doua din cele mai mari nume in industria auto si-au dat mana!

 

Vezi care e rezultatul colaborarii celor doi giganti!

Au trecut 96 de ani de cand s-a infiintat BMW si 83 de cand Pininfarina produce cele mai frumoase caroserii din lume. Dar cei doi giganti ai masinilor nu au colaborat niciodata. Pana acum! Nemtii au semnat un parteneriat cu legendara casa italiana de design si vor prezenta primul lor proiect comun pe 24 mai, la Concursul de Eleganta de la Villa d’Este.

Creatia lor poarta numele BMW Pininfarina Gran Lusso Coupe si, din cate putem vedea in imaginile teaser, e un concept bazat pe Seria 6 Gran Coupe, cu un V12 ce ar putea dezvolta 544 CP. Proportiile sunt tipice pentru un BMW, cu ampatament mare, dar observam faruri si stopuri redimensionate, un plafon mai inclinat si aripi mai scurte. Portierele si geamurile alungite te duc cu gandul la defuncta Serie 8 si unele zvonuri dau posibila o revenire a acesteia, Gran Lusso Coupe fiind doar un preview.

BMW Gran Lusso Coupe va avea un interior care combina eleganta si luxul. Layout-ul minimalist BMW, orientat spre sofer, va beneficia de semnatura Pininfarina, dar pentru mai multe detalii va trebui sa asteptam ca acest concept sa fie dezvaluit la Villa d’Este. Va fi al doilea concept BMW realizat impreuna cu o casa de design, dupa colaborarea care anul trecut a dat coupe-ul Zagato.

Colaborarea dintre BMW si Pininfarina nu va insemna si aparitia unei noi versiuni de serie si nici o schimbare de viziune in designul BMW. Dar speram ca va fi doar inceputul.

sursa: debarbati.ro

Загрузка...

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved