Asistenta lui Meghan Markle a demisionat – gândul
 
Sun, Nov 11th, 2018

Asistenta lui Meghan Markle a demisionat

Asistenta lui Meghan Markle a demisionat la 6 luni de la nunta regala. Printul Harry si Meghan Markle s-au casatorit pe 19 mai 2018. Vestea i-a socat pe experti si pe fanii familiei regale. Si asta pentru ca este un job prestigios pentru CV-ul oricarui asistent personal.

Toata lumea se intreaba ce anume s-a intamplat intre Meghan Markle si asistenta ei. Purtatorul de cuvant al Palatului Kensington a repfuzat sa ofere mai multe comentarii. Asistenta personala a lui Meghan Markle se numeste Melissa.

O sursa din palat a marturisit, conform Dailymail.co.uk, ca ”era o tanara talentata. Aceasta a avut un rol pivot in succesul nuntii regale si toti cei din palat ii vor duce dorul.” Melissa a fost cea care s-a ocupat de problema cu Thomas Markle in ziua nuntii celor doi.

Acesta a decis, cu 5 zile inainte de nunta, sa nu mai vina la nunta. Apoi Printul Harry s-a vazut nevoit sa il roage pe Printul Charles sa o duca pe Meghan Markle la altar. Alti membri ai familiei lui Meghan s-au plans in mod public ca nu au fost invitati.

Expertul Robert Jobson, care a publicat recent cartea ”Charles At Seventy”, sustine ca in perioada nuntii, Printul Harry a avut probleme cu temperamentul si a vorbit urat cu angajatii lui. Ridica vocea la toata lumea si le spunea clar ”Ce vrea Meghan, aia primeste!”

Fostul agent al lui Meghan Markle, Gina Nelthorpe-Cowne, sustine ca fosta actrita era determinata sa se casatoreasca. Aceasta sustine ca Meghan devenise extrem de pretentioasa, si nu doar in privinta hainelor. Era nemiloasa cu timpul, atentia si prioritatile ei.

Gina Nelthorpe-Cowne sustine ca Meghan Markle socializa doar cu colegii ei care ii aprobau planul de viitor. Adica sa devina membru al familiei regale. Cine nu era de acord, nu statea langa ea. ”Lui Meghan ii place sa mearga mai departe”, a adaugat ea.

sursa ciao.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved