Asta e ultima fiță! Tatuatul ochilor, la mare căutare în rândul tinerilor – gândul
Sat, Jul 5th, 2014

Asta e ultima fiță! Tatuatul ochilor, la mare căutare în rândul tinerilor

618x430_13989369876399b5a4

Un trend bizar şi foarte periculos a început să prindă contur în întreaga lume. Tot mai mulţi teribilişti apelează la tatuajele oculare pntru un look mai dur sau pur şi simplu pentru a ieşi în evidenţă.

Este şi cazul lui Rodrigo Fernando dos Santos de 39 de ani din Sao Paulo care şi-a tatuat globii ocular pentru că aşa se simte mai frumos. Decizia vine după ce 70% din corpul său a fost acoperit de tatuaje.

Totuşi, apariţia sa este mai degrabă înfricoşătoarea decât frumoasă. Intervenţia înspăimântătoare a fost una destul de costisitoare. Bărbatul, supranumit de amici “Musquito”, a plătit 500 de dolari artistului specializat în tatuaje, Rafael Leao, să-i înnegrească globii ocular.”Am plâns cerneală vreo două zile”, a povestit Rodrigo.

Nu doar că arată înfricoşător dar intervenţia este şi foarte periculoasă. Medicii spun că tatuarea globilor oculari poate duce la orbire şi alte boli de ochi. Cernelurile folosite pentru tatuaje pot, de asemenea, duce la infecţii virale, bacteriene şi reacţii alergice.

sursa: observator.tv

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved