Atacul unui leu i-a salvat viata. Ce a descoperit o femeie dupa ce a fost muscata – gândul
Mon, Oct 28th, 2013

Atacul unui leu i-a salvat viata. Ce a descoperit o femeie dupa ce a fost muscata

O femeie de 30 de ani s-a oferit sa lucreze ca voluntar cu leii intr-o rezervatie din Africa de Sud. Muscatura unuia dintre animale i-a atras insa atentia asupra unui nodul canceros pe care il avea la san.

Katie Krivan, in varsta de 30 de ani, facea voluntariat la o rezervatie din Africa de Sud, cand un pui de leu a sarit pe ea si a muscat-o.

Desi rana nu a fost una serioasa, aceasta a tinut-o sub observatie, iar cateva luni mai tarziu a descoperit un nodul. In luna urmatoare, analizele au aratat ca sufera de cancer la san si cateva zile mai tarziu era operata de urgenta.

“Nu multi pot spune ca o muscatura de leu le-a salvat viata, dar in cazul meu este adevarat”, a spus Katie, care a decis sa-si impartaseasca experienta in Octombrie – luna dedicate preventiei cancerului la san.

Femeia spune ca nu s-a gandit niciodata sa-si faca un control, pentru ca nu a crezut ca ar putea avea vreodata aceasta boala.

“Ziua in care am aflat a fost cea mai urata zi din viata mea. Am trecut printr-o serie intreaga de stari: soc, negare, manie, deznadejde si devastare. M-am gandit mereu ca asta se poate intampla doar altor oameni, nu mie. Eu eram prea tanara”, a spus Katie intr-un interviu acordat Daily Mail.

Desi recuperarea nu a fost deloc una usoara, boala este in regresie acum, iar Katie se considera norocoasa ca este inca in viata.

sursa: stirileprotv.ro, Daily Mail

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved