AU CUCERIT INIMILE a MILIOANE DE INTERNAUŢI, după ce au POSTAT POZELE de la LOGODNĂ – gândul
Mon, Jun 23rd, 2014

AU CUCERIT INIMILE a MILIOANE DE INTERNAUŢI, după ce au POSTAT POZELE de la LOGODNĂ

s-au-inspirat-din-the-notebook-pentru-pozele-de-logodna-si-le-a-iesit-un-album-superb-foto_2_87461700

Un cuplu din Canada a devenit celebru pe Internet după ce pozele lor de logodnă inspirate de filmul “The Notebook” au cucerit milioane de utilizatori.

Cindy Gauthier si Jean-Nicola Barile au decis, in urma cu 10 ani, sa faca ceva special pentru a-si sarbatori logodna. Fiind ambii fani ai filmului de dragoste “The Notebook”, au hotarat sa faca un pictorial care se recreeze cele mai frumoase scene ale peliculei, scrie perfecte.ro.

Cu toate ca a trecut atat de mult timp de atunci, imaginile au devenit virale abia acum si i-au adus in prim plan pe cei doi soti, carora nu le-a venit sa creada cat de bine au primit internautii acest pictorial.

“E amuzant si nu-mi vine sa cred ca, dintr-o data, pozele noastre au iesit din nou la suprafata. Oamenii care nu ma cunosc si, mai ales, actualii mei colegi de munca vad imaginile si imi spun ca sunt surprinsi sa ma vada pe net”, a spus Cindy.

s-au-inspirat-din-the-notebook-pentru-pozele-de-logodna-si-le-a-iesit-un-album-superb-foto_3_48648000

s-au-inspirat-din-the-notebook-pentru-pozele-de-logodna-si-le-a-iesit-un-album-superb-foto_6_99306400

s-au-inspirat-din-the-notebook-pentru-pozele-de-logodna-si-le-a-iesit-un-album-superb-foto_7_41145300

sursa: www.realitatea.net

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved