Avertizare: 90% din creveți provin din iazuri de canalizare toxice din Asia – gândul
 
Fri, Jun 16th, 2017

Avertizare: 90% din creveți provin din iazuri de canalizare toxice din Asia

Atunci când stai jos si mănânci acea farfurie plină de creveți, de fapt nu stii ca , mănânci creveti proveniti din canalizare.

„… Potrivit unui nou raport independent, industria acvaculturii din China cresc pește și moluște în instalații, pentru a maximiza producția, generând mari cantități de deșeuri, contaminare a apei și de răspândire a bolilor (Food & Water Watch 2007).” Acest citat a fost luat dintr-un raport privind toxicitatea creveților astăzi, cercetate și scrise de Craig Weatherby. Dl. Weatherby a declarat, de asemenea, „fermierii de fructe de mare din China încearcă să controleze raspandirea infectiilor, boli si paraziti prin pomparea hranei animalelor cu antibiotice și umplerea apelor cu pesticide și fungicide.”

Industria creveților distruge mediul, în special mlaștini de mangrove, unde sunt cultivate majoritatea crevetilor toxici. Indonezia, Thailanda sunt, de asemenea, o locație excelentă pentru aceste ferme de fructe de mare toxice.

Creveți pot fi periculosi, dacă nu știi unde creveți sunt capturati. Statele Unite ale Americii ,oceanele sunt adesea o sursă mai bună pentru creveți.

Următoarele două citate au fost furnizate de către Greenpeace cu privire la acest subiect:

„De-a lungul ultimelor decenii agricultura creveților a fost un distrugător neobosit de întinderi uriașe de linii de coastă tropicale, in special padurile de mangrove. Rădăcini forestiere mangrove sunt în noroi demolate pentru a face loc pentru fermele de creveți penetrant. Echivalentul de coastă a pădurilor tropicale terestre, mangrovele sunt acasa, la o gamă diversă incredibil de viață. Acestea sunt motive de reproducere și pepiniere pentru mulți pești, crustacee și alte animale sălbatice. Agricultura creveților le transformă într-un cocktail de creveți sterpi și toxici. ”

Pentru a creste cat mai multi creveti posibili și să mențina populațiile supraaglomerate, cantități mari de furaje artificiale și aditivi chimici, inclusiv clor, se adaugă la acest cocktail distructiv. Malation, paration, paraquat și alte pesticide virulente sunt pulverizate piscine. ”

Grupul de consumatori, rapoarte de Public Citizen, „Povestea creveților de crescătorie este, de asemenea, unul pe care consumatorii conștienți de sănătate ar trebui să vrea să audă pentru că, dacă ar ști mai multe despre ceea ce ar putea fi ascuns în carnea de crevete de crescătorie, ei s-ar putea gândi de două ori inainte de manca prea mult din ei, sau despre consumul de orice, la toate. ”

Un grup de advocacy a consumatorilor, Food and Watch Apa a spus „Cu milioane de creveți înghesuiți împreună în iazuri, ruleaza agresiv prin boli, în unele cazuri, destul de grave pentru a ucide iazuri întregi și chiar o țară întreagă industrie, creveți. In medie, o operațiune intensivă de creveți durează numai șapte ani înainte de nivelul de poluare și a agenților patogeni în iaz unde ajunge la un punct în care creveții nu mai pot supraviețui „;

Efectele negative ale consumului de crevete produse industrial pot include leziuni neurologice de la ingerarea de substanțe chimice, cum ar fi endosulfans, un răspuns alergic la reziduurile de penicilină sau infecția cu un agent patogen rezistent la antibiotice, cum ar fi E. coli. „Acesta este un avertisment de la Food and Watch Apă.

sursa: healthy-romania.ro foto trekommendation

Displaying 2 Comments
Have Your Say
  1. c says:

    superba traducere!!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved