Bacșișul uriaș pe care l-a primit o chelneriță, în ultima zi a anului: ”O să-mi construiesc un viitor!” – gândul
Fri, Jan 3rd, 2020

Bacșișul uriaș pe care l-a primit o chelneriță, în ultima zi a anului: ”O să-mi construiesc un viitor!”

O chelneriță a avut parte de o uriașă surpriză chiar în noaptea de Revelion! A primit un bacșiș atât de mare încât a început să plângă de bucurie. Iar comanda pe care cuplul de la masă o făcuse a valorat doar 22 de dolari.

Danielle Franzoni, o chelneriță în Alpena, Michigan, a primit un bacșiș uluitor, în ultima zi a anului 2019, deși nota de plată a cuplului nu a depășit 22 de dolari. Cei doi tineri de la masa i-au lăsat chelneriței nu mai puțin de 2.020 de dolari.

”Un nou an fericit!”, i-au scris aceștia pe nota de plată, scrie CNN.

Tinerei chelnerițe i-au dat lacrimile, nu i s-a întâmplat niciodată să primească un asemenea bacșiș, așa că, emoționată, s-a dus la șeful de sală și l-a întrebat dacă poate păstra banii.

”Astfel de lucruri nu li se întâmplă oamenilor ca mine”, a spus ea într-un interviu pentru presa locală.

2019 a fost un an dificil pentru Franzoni. S-a mutat la Alpena pentru a începe o nouă viață. „O să-mi construiesc un viitor. Copiii mei au un viitor, iar eu am o casă. E un lucru foarte mare”, a spus tânăra.

sursa www.cancan.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved