Bacteria carnivoră i-a mîncat penisul – gândul
Mon, Sep 30th, 2013

Bacteria carnivoră i-a mîncat penisul

În 2007, peruanul Enrique Milla (foto) a luat o decizie care i-a distrus viaţa: a mers în SUA, unde şi-a operat penisul pentru „a-şi îmbunătăţi viaţa sexuală“.

Acum, după ce a contractat o bacterie care i-a devorat în întregime organul sexual, peruanul îl acuză de malpraxis pe medicul anestezist, un român stabilit în Statele Unite.

Săptămâna trecută, prin intermediul serviciului de mesagerie Skype, Enrique Milla (65 de ani) a depus mărturie împotriva medicului Laurenţiu Boeru, solicitând despăgubiri de „zeci de milioane de dolari”, informează postul de televiziune american WSVN.

În faţa judecătorilor de la tribunalul din Miami, Florida, avocatul peruanului a susţinut că anestezistul Laurenţiu Boeru n-ar fi trebuit să aprobe operaţia, dat fiind că Milla suferea de hipertensiune şi de o formă gravă de diabet, care au făcut ca, în ziua operaţiei, nivelul de zahăr din sânge să fie foarte ridicat.

Din cauza neglijenţei medicului român, a adăugat apărătorul, pacientul a dezvoltat o infecţie postoperatorie, care s-a transformat ulterior într-o cangrenă.

„O bacterie devoratoare de masa musculară i-a mâncat penisul centimetru cu centimetru. Astfel, Enrique Milla îşi va petrece tot restul vieţii fără un penis funcţional. Mai mult, el trebuie să se aşeze pe colacul vasului de toaletă atunci când urinează şi, foarte grav, nu va mai putea întreţine niciodată relaţii sexuale. Şi-a pierdut definitiv bărbăţia”, a completat avocatul. 

Laurenţiu Boeru s-a apărat, susţinând că nu era responsabilitatea lui să evalueze pacientul înainte de operaţie, ci a medicului urolog.

Microorganismul ucigaş

Bacteria contractată de Enrique Milla se numeşte „Fasceita necrozantă”. Acest microorganism distruge pielea, ţesuturile moi subcutanate, inclusiv grăsimea şi ţesutul care acoperă muşchii.

Din păcate, „Fasceita necrozantă” este o boală extrem de gravă, care ucide în jur de 30% din pacienţii care suferă de ea. Din fericire, însă, boala este şi foarte rară.

sursa: www.adevarul.ro 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved