Barack Obama a jucat golf cu Tiger Woods – gândul
Mon, Feb 18th, 2013

Barack Obama a jucat golf cu Tiger Woods

 

Preşedintele Statelor Unite Barack Obama a jucat golf duminică în Florida cu numărul doi mondial Tiger Woods, a anunţat Casa Albă.

“Preşedintele a jucat golf astăzi cu reprezentantul american pentru comerţ Ron Kirk, Jim Crane şi Tiger Woods”, a declarat purtătorul de cuvânt adjunct al preşedinţiei, Josh Earnest.

Partida, prima dintre Obama şi Woods, a avut loc în interiorul terenului de golf privat “The Floridian” la Palm City din apropiere de Port St Lucie pe coasta Atlantică a Floridei, unde preşedintele îşi petrece trei zile de weekend .

Cu o zi înainte, liderul american a efectuat un parcurs în compania lui Butch Harmon, care a fost antrenor la Tiger Woods din 1994 până în 2003.

Kirk şi Crane figurau deja printre partenerii de golf ai preşedintelui sâmbătă în Florida. Crane este proprietarul lui Floridian şi al francizei de baseball din Houston, Astros.

sursa: www.capital.ro / Agerpres

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved