Barack Obama le-a promis fiicelor sale că dacă se vor tatua, va face şi el la fel. “Tata şi mama vor cere acelaşi tatuaj, în acelaşi loc, şi vor posta pe YouTube” – gândul
Thu, Apr 25th, 2013

Barack Obama le-a promis fiicelor sale că dacă se vor tatua, va face şi el la fel. “Tata şi mama vor cere acelaşi tatuaj, în acelaşi loc, şi vor posta pe YouTube”

Preşedintele Statelor Unite Barack Obama a afirmat că le-a avertizat pe fiicele sale că dacă ele se vor tatua, atunci le promite că va face şi el la fel, într-un interviu difuzat miercuri, transmite AFP.

“Michelle (soţia sa n.r.) şi cu mine am recurs la această strategie în ceea ce priveşte tatuajele” cu fiicele lor, Sasha, în vârstă de 11 ani, şi Malia, în vârstă de 14 ani, a dezvăluit Obama într-un interviu pentru televiziunea NBC.

“Le-am spus fetelor că «dacă vă hotărâţi să vă faceţi un tatuaj, atunci tata şi mama vor cere acelaşi tatuaj, în acelaşi loc, şi vor posta pe YouTube pentru a arăta întregii lumi că este un tatuaj de familie»“, a adăugat Obama.

“Ideea este că asta le-ar putea descuraja de la a crede că este un modalitate bună de a se revolta”, a concluzionat preşedintele american.

sursa: www.gandul.info

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved