Barbatul “zombie”. Un neamt si-a facut la propriu gauri in obraji din pasiune pentru piercingul extrem – gândul
Sat, Jun 28th, 2014

Barbatul “zombie”. Un neamt si-a facut la propriu gauri in obraji din pasiune pentru piercingul extrem

1,w=993,c=0.bild

Un tanar din Germania isi pune sanatatea in pericol din pasiune pentru piercingurile extreme. Barbatul de 23 de ani a ajuns sa semene cu un zombie, relateaza Bild.

Joel Miggler a facut valuri in ultimele luni in presa internationala dupa ce si-a facut “tunel” in obraji. Tanarul din Küssaberg, Germania, este pasionat de piercing-uri si tatuaje extreme inca de la varsta de 13 ani. In total si-a facut 6 tatuaje, 23 de piercing-uri, dar si cateva implanturi pe care a cheltuit peste 5000 de euro.

Ultima sa nebunie: si-a facut gauri de 36mm in ambii obraji, pe langa cele din urechi si din nas. Unii specialisti l-au avertizat ca-si pune sanatatea in pericol, insa neamtul crede prea mult in hobby-ul sau. Marturiseste ca oamenii nu-l judeca pe strada, mai degraba este jignit si criticat pentru alegerile sale online, pe retelele sociale.

Joel a explicat ca gaurile din obraji nu-l deranjeaza la mancat daca nu o face cu gura plina si in plus atunci cand fumeaza nu mai este nevoie sa elimine fumul pe gura.

Sursa: Stirileprotv.ro, Bild

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved