Bat clopote de nuntă. Zodiile care se căsătoresc în 2019 – gândul
 
Tue, Nov 6th, 2018

Bat clopote de nuntă. Zodiile care se căsătoresc în 2019

Dacă anul 2018 nu a fost unul reuşit din punct de vedere sentimental pentru ei, horoscopul anului 2019 aduce veşti extraordinare pentru două zodii. Acestea vor trăi momente unice din punct de vedere amoros.

Nativii zodiei Rac primesc o mare surpriză de la viaţă în anul 2019, chiar dacă acest an nu a fost tocmai unul reuşit pentru ei, din punct de vedere sentimental. În anul care vine, aceştia pot cunoaşte acea persoană specială care să le dea lumea peste cap şi să îi împlinească suficient de mult încât să facă pasul cel mare.

Chiar dacă nu sunt tocmai deschişi către o nouă relaţie, norocul le bate la uşă, iar acea persoană specială poate apărea chiar atunci când nu se aşteaptă. Vor exista o mulţime de oportunităţi de a se îndrăgosti iremediabil în anul care vine. Trebuie să aibă mare încredere în farmecul personal, căci este anul lor şi trebuie să profite din plin de tot ce li se oferă.

Capricon

Și pentru nativii zodiei Capricorn este anul perfect ca să își oficializeze relația. Nu mai are sens să amâne acest moment, căci probleme pot apărea oricând. Este anul în care acești nativi trebuie să se gândească mai mult la viața personală și să treacă pe locul al doilea cariera ori prietenii.

Pentru unii nativii ai zodiei ar putea fi ultima șansă de a fi fericiți alături de cineva, așa că nu ar trebui să o lase să îi scape printre degete pe acea persoană pe care o iubește mult. Să aibă curaj să treacă spre pasul următor.

Și cei care sunt singuri acum au marea ocazie de a cunoaște pe cineva care se află pe aceeași lungime de undă ca și ei. Diplomația este cuvântul de ordine care trebuie să le guverneze anul care vine și să învețe să mai renunțe la unele pretenții exagerate.

Sursă: huff.ro, www.clickpentrufemei.ro  Foto: pixabay.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved