Bebeluşul care a sfidat MOARTEA: Trăieşte după ce au fost oprite aparatele care îl ţineau în viaţă – gândul
Tue, Dec 17th, 2013

Bebeluşul care a sfidat MOARTEA: Trăieşte după ce au fost oprite aparatele care îl ţineau în viaţă

Untitled

Harrison Ellmer este un băieţel de şase luni care a sfidat toate aşteptările doctorilor la scurt timp după naştere şi a supravieţuit chiar şi după ce aparatele care îl ţineau în viaţă au fost oprite.

La doar trei săptămâni după ce s-a născut, Harrison s-a îmbolnăvit de meningită. La scurt timp după ce a fost internat bebeluşul a trebuit să fie resuscitat, iar atât părinţii lui, cât şi doctorii nu se aşteptau ca micuţul să supravieţuiască.

După ce a fost pus sub tratament antibiotic timp de şase zile, părinţii lui Harrison au primit o veste devastatoare: nimic nu se mai putea face pentru copilaşul lor.

Părinţii micuţului au luat decizia de a opri aparatele care îl susţineau în viaţă, însă miracolul pe care nici nu îl aşteptau s-a întâmplat: Harrison a început să respire de unul singur. Mai mult, copilul şi-a revenit în totalitate şi s-a dezvoltat normal, scrie Daily Mail.

Este un copil atât de fericit şi sănătos. Este micul nostru miracol“, conchide mama sa, Samantha Baker.

Din păcate, meningita de care a suferit l-a lăsat surd de urechea dreaptă şi cu o paralizie cerebrală uşoară, totuşi părinţii micuţului sunt fericiţi că îl au lângă ei în fiecare zi.

sursa: www.romaniatv.net

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved