BEBELUSUL care s-a nascut mai mic decat o PERIUTA de DINTI! Medicii nu ii dadeau nicio sansa la viata – gândul
 
Mon, Jul 21st, 2014

BEBELUSUL care s-a nascut mai mic decat o PERIUTA de DINTI! Medicii nu ii dadeau nicio sansa la viata

media_140584431105921100

Bebelusul din imaginile alaturate s-a nascut atat de mic incat putea fi comparat cu o periuta de dinti.

Medicii i-au dat sanse de supravietuire de doar 10%. Acum, copilasul a ajuns la varsta de un ana si e plin de viata. Nova Johnson si-a revenit intr-un mod miraculos dupa ce a fost nascuta prematur la doar 27 de saptamani. Medicii au fost circumspecti si nu i-au dat mari sanse de supravietuire.

Mama fetitei a suferit de pre-eclampsia, adica presiune ridicata a sangelui la nivelul aparatului urinar in timpul sarcinii. Acest lucru a facut ca micuta sa se nasca prematur. Nova a fos tnascuta prin cezariana insa era intr-o stare atat de proasta incat a fost dusa imediat la terapie intensiva.

Mama a fost internata in spital cu trei luni mai devreme inainte sa nasca.  Era atat de mica incat si asistentele s-au minunat spunand ca nu au mai vazut un copil atat de mic. Imi era frica pentru ca era atat de bolnaviara si mica…insa acum Nova s-a dezvoltat si a crescut, iar parintii i-au sarbatorit deja primul an de viata.

sursa:  www.kanald.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved