Berea are un gust mai bun la duș – Studiile confirmă acest lucru – gândul
 
Fri, Jul 20th, 2018

Berea are un gust mai bun la duș – Studiile confirmă acest lucru

Dacă vrei să te bucuri din plin de gustul berii, renunță la ieșirile la terase și savurează o halbă cu bere în timp ce te speli. Oamenii de știință susțin că doar în intimitatea băii vei simți profunzimea gustului și a aromei.

Cu ceva timp în urmă, pe internet circula un zvon despre crearea unei beri speciale, care este destinată pentru a se bea în duș.

Oamenii au cumpărat-o cu nerăbdare și, ulterior, au încărcat pe rețelele sociale fotografii, în care se bucură de o băutură sub un jet de apă caldă. Se pare însă că nu trebuie să cumperi un tip special de bere, deoarece orice bere este perfectă pentru asta.

 
 
„Toate datorită temperaturii ridicate și a umidității, ceea ce contribuie la faptul că mirosul de bere devine foarte intens. Aromele sunt eliberate. În timp ce bei sub jet de apă caldă simți un gust atât de puternic, distinctiv, senzație de mai multă plăcere“ – explică dr. Justin Holtzman, absolvent al Universității Harvard.

El adaugă, de asemenea, că, pentru a obține cel mai bun efect posibil, berea trebuie să fie foarte rece.

“Dușul de bere” este acum un adevărat hit în Statele Unite. Chiar și vedetele, cum ar fi Margot Robbie, susțin că este mai plăcut să bei bere în timpul unui duș.

Sursa: Noizz.ro

Displaying 1 Comments
Have Your Say
  1. Roxana says:

    Haha foarte tare, o sa incerc si eu.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved