Bicarbonatul de sodiu si uleiul de cocos pot vindeca cancerul! – gândul
Fri, Aug 5th, 2016

Bicarbonatul de sodiu si uleiul de cocos pot vindeca cancerul!

O femeie s-a imbolnavit de carcinom bazocelular, o forma de cancer al pielii, localizat in regiunea crestetului capului. Ea s-a vindecat dupa ce fiica ei a insistat ca ea sa incerce pasta de bicarbonat de sodiu, pe care a folosit-o pentru aplicatii directe pe zonele afectate.

Mama ei s-a opus acestei idei in prima faza, dar Azizo, o autoare respectata si sustinatoare a medicinei naturiste, a citit numeroase articole despre cazuri de vindecare a cancerului de piele prin folosirea unei combinatii cu bicarbonat de sodiu.

Ea a suferit trei interventii chirurgicale si, de fiecare data, cancerul a recidivat si s-a agravat. In cele din urma, mama ei a decis sa aiba incredere in intelepciunea naturii, si a inceput sa foloseasca bicarbonat de sodiu si ulei de cocos organic crud presat la rece in loc de apa.

A aplicat pasta densa pe zona afectata ( un amestec alcatuit dintr-o lingurita de ulei de cocos si o jumatate de lingurita de bicarbonat), constienta de faptul ca uleiul de cocos detine proprietati regeneratoare asupra celulelor pielii. Ea s-a gandit, de asemenea, ca uleiul de cocos este un adjuvant eficient pentru bicarbonatul de sodiu, capabil sa ii potenteze efectele. A aplicat remediul ca atare, fara a-l freca pe zona afectata.

Antibioticul Polysporin Triplu 3 a fost singurul produs farmaceutic pe care Azizo l-a utilizat, ea aplicandu-l local numai pe timp de noapte. Poti utiliza orice alt unguent antibiotic ca masura de precautie impotriva infectiilor bacteriene in zonele inflamate. Vata de bumbac imbibata in argint coloidal poate functiona la fel de bine.

Poti inceta sa mai folosesti unguentul odata ce rana se inchide. Azizo a continuat sa aplice bicarbonat de sodiu si ulei de cocos purtand, de asemenea, un prosop din bumbac inmuiat in otet infasurat pe cap. Acest lucru sprijina patrunderea bicarbonatului de sodiu pana la radacinile carcinomului bazocelular din profunzimea pielii.

Azizo a aplicat remediul timp de 38 zile, iar mama ei s-a vindecat complet de cancerul de piele, rana vindecandu-se, la randul ei, complet. Acest tip de cancer de piele are o rata a morbiditatii mai scazuta decat melanomul, dar continua sa se raspandeasca la nivelul pielii pana in momentul vindecarii complete.

Solutia folosita de cele doua femei a constat pur si simplu in bicarbonat de sodiu pentru uz casnic, nimic pretentios sau costisitor. Desigur, zvonurile privind continutul de aluminiu al bicarbonatului de sodiu sunt complet eronate. Praful de copt contine aluminiu, cu exceptia cazului in care este etichetat ca nu contine acest element chimic.

Bicarbonatul de sodiu sprijina un mediu alcalin si, asa cum am discutat deja, tumorile se dezvolta numai intr-un mediu acid.

O poveste dramatica despre viata si moarte

Vernon Johnston a fost diagnosticat cu cancer la prostata in stadiul III de catre Administratia Veteranilor. El divortase de curand si nu detinea suficienti bani pentru tratament. Cancerul se metastazase in zona soldului si, la scurt timp, s-a dezvoltat intr-un carcinom de stadiul IV. In cateva saptamani urma sa fie examinat in vederea deciderii terapiei la care trebuia sa fie supus, iar unul dintre fiii lui ii recomandase o serie de substante cu proprietati rapid alcalinizante asupra celulelor.

El a comandat cesiu, dar comanda nu i-a parvenit niciodata. A utilizat bicarbonat de sodiu si melasa, in loc de sirop de artar, astfel incat zaharul sa actioneze precum un cal troian care sa deschida larg portile catre celulele canceroase, pentru ca apoi acestea sa fie expuse din plin actiunii puternic alcalinizante a bicarbonatului de sodiu. Barbatul a sperat ca, astfel, sa reuseasca pana la urma sa distruga celulele canceroase din organism.

El a folosit acest remediu, iar doua saptamani mai tarziu rezultatul de monitorizare a maduvei osoase a relevat faptul ca boala incetase a se raspandi. Valorile PSA (Antigen specific prostatic) au scazut de la 22 la 5, apoi pana la 1 pe parcursul terapiei si tratamentelor farmaceutice urmate.

Puteti citi mai multe despre povestea lui Vernon aici.

Pe langa tratamentul sau, Vernon a intreprins mereu iesiri in aer liber, a facut cu regularitate exercitii de respiratie pentru a creste oxigenarea in zonele afectate de cancer, si a trecut la o dieta sanatoasa bazata pe plante.

Vernon a facut, de asemenea, numeroase exercitii de vizualizare pozitiva, toate acestea fiind descrise in mod amanuntit in cartea sa, “Vernon’s Dance With Cancer: After the Jolt” („Dansul lui Vernon cu cancerul: Viata dupa socul diagnosticului”). Aici este disponibila o recenzie a cartii, care se poate si comanda.

Cartea a fost scrisa pe o perioada de cinci ani de la luarea primei doze de tratament cu bicarbonat de sodiu alcalinizant. In rastimpul celor cinci ani, Vernon a sustinut numeroase conferinte si, treptat, starea lui de sanatate s-a imbunatatit. Cinci ani mai tarziu, barbatul s-a vindecat complet de cancer.

De obicei, termenului de „alcalinitate” ii este juxtapus adjectivul „producator”. In schimb, unele substante alcaline nu produc alcalinitate in organism, in timp ce anumite alimente acide, cum ar fi lamaile si lamaile verzi, devin de fapt alcaline la intrarea in corp. Altfel spus, nu conta pe faptul ca apa alcalinizata va creste automat nivelul pH-ului de la acid la alcalin. Cu toate acestea, bicarbonatul de sodiu este alcalin si produce alcalinitate in acelasi timp.

Dr. Mark Sircus este un sustinator al bicarbonatului de sodiu ca remediu pentru cancer. El a scris o carte despre utilizarea bicarbonatului de sodiu in tratamentul cancerului si a altor afectiuni, aceasta intitulandu-se Bicarbonatul de sodiu – Recenzie medicala completa.

Un fost medic italian activeaza in prezent ca medic naturist. El injecteaza solutie de bicarbonat de sodiu in vasele de sange care alimenteaza tumorile, aceasta practica fiind dezvoltata pe baza experientei sale in calitate de chirurg oncolog.

Dr. Simoncini explica faptul ca nu exista nici un produs antifungic farmaceutic care sa fie mai eficient si mai sigur decat bicarbonatul de sodiu. El sustine ca bolile canceroase se dezvolta pe premisele existentei de colonii fungice in corp, si chiar ca aceste colonii fungice duc in mod direct la aparitia cancerului . Ipotezele acestuia au avut ca rezultat revocarea licentei de practica medicala in Italia.

Bicarbonatul de sodiu merita mai multa atentie si o examinare mai amanuntita. Acesta ar trebui, de acum inainte, sa fie considerat un tratament complementar pentru boli grave si o abordare de sine statatoare pentru afectiuni minore.

sursa: www.secretele.com

Displaying 1 Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved