Bloggerita a renuntat complet la alcool, iar rezultatele sunt incredibile! – gândul
Wed, May 16th, 2018

Bloggerita a renuntat complet la alcool, iar rezultatele sunt incredibile!

Pe nume Jelly Devote, bloggerita de 27 de ani a povestit recent cat de mult s-a schimbat viata ei, dupa ce a renuntat complet la alcool. Tanara femeie obisnuia sa consume o cantitate insemnata de vin, de trei ori pe saptamana.

Insa, atunci cand a decis sa faca acest pas major, femeia a marturisit ca a imbinat totul cu foarte mult sport. In fiecare zi ea petrece macar cateva ore in care se dedica felului in care arata si face fitness.

Bloggerita a renuntat complet la alcool si a povestit ca se simte mai bine la varsta de 27 de ani, decat la cea de 20! Jelly Devote si-a dat seama ca din pricina stilului sau de viata foarte agitat, in care petrecerile erau nelipsite, a ajuns sa se ingrase foarte mult.

Odata ce a luat considerabil in greutate, femeia originara din Vaxjo, in Suedia, a decis sa scoata complet bauturile alcoolice din „meniu”. Le-a inlocuit insa cu tot soiul de shake-uri bogate in proteine, care au ajutat-o sa isi recapete silueta.

Totodata, dupa ce a renuntat complet la alcool, tanara care acum locuieste in Sheffield, in Marea Britanie, a decis sa impartaseasca experienta sa si cu alte femei, iar in acest mod sa le inspire sa faca alegeri cat mai bune pentru corpurile lor.

sursa ciao.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved