Bloggerița care dezvăluie realitatea tristă din spatele fotografiilor de pe Instagram – gândul
 
Thu, May 10th, 2018

Bloggerița care dezvăluie realitatea tristă din spatele fotografiilor de pe Instagram

Zilnic suntem bombardați cu tot felul de imagini care prezintă o lume pe care ne-o dorim toți. Însă, adesea, ele sunt doar o sursă de idealuri de frumusețe nerealiste, așteptări și poate duce la gelozie și nefericire.

Chessie King, o bloggeriţă de succes, s-a săturat de lumea falsă creată pe Instagram și vrea să dezvăluie adevărul din spatele fotografiilor perfecte.

Aruncă și tu o privire peste rezultatul ei și data viitoare poate o să vezi cu alți ochi toate imaginile alea “rupte” din reviste.

 

“Asta sunt eu. Acesta e corpul meu. Fără unghiuri avantajoase, fără lumini avantajoase, doar eu şi corpul meu, simţindu-mă în vârful lumii. În urmă cu câţiva ani, mă interesa doar să fiu cât mai slabă, să merg la sală cât mai mult şi să socotesc fiecare calorie pe care o înghiţeam. Chiar şi când am fost mai slabă ca oricând, mă antrenam la maximum şi mâncam foarte puţin, îmi acopeream corpul pentru că nu corespundea cu ideea mea de perfecţiune”, a mărturisit Chessie.

 Sursa: Noizz.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved