BMW a creat bicicleta care creste odata cu copiii! – gândul
Fri, Jun 28th, 2013

BMW a creat bicicleta care creste odata cu copiii!

 

BMW Cruise Bike Junior are si un “frate” mai mare si mai performant.

Nemtii au luat o mica pauza dupa lansarea BMW Seria 4 Coupe. Cum o plimbare in aer liber prinde intotdeauna bine, BMW a lansat o bicicleta hi-tech pentru toate cei mai tari bikeri. BMW Mountainbike All Mountain e rezultatul colaborarii dintre inginerii BMW si un specialist in biciclete si vine cu o gramada de tehnologie preluata pana si de la avioane.

Sasiul e din aluminiu hidroformat, la fel ca cel de pe supermasinile de sute de cai. Are 30 de viteze cu care te poti catara pe orice munte, frane hidraulice pe disc si o greutate apropiata de cea a bicicletelor de competitie, 13,4 kg.

Bicicleta asta are si un frate mai mic. BMW Cruise Bike Junior e perfecta pentru copiii intre 6-9 ani. Foloseste aceeasi tehnologie ca si bicicleta BMW pentru adulti, dar poate “creste” odata cu copilul, datorita cadrului ajustabil, adaptat special pentru dimensiunile copiilor.

Desi cele doua sunt perfecte pentru orice excursie, singurul dezavantaj e pretul. Bicicleta pentru copii costa 429 de euro, in timp ce varianta “All Mountain” se apropie mai mult de valoarea unui BMW vechi: 2.995 euro.

sursa: debarbati.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved