BMW a început producţia noii generaţii X5 – gândul
Tue, Aug 6th, 2013

BMW a început producţia noii generaţii X5

 

BMW a demarat producția noului X5 la uzina sa americană din Spartanburg. Primul exemplar va merge la un dealer din Europa de Est.

BMW a demarat producția celei de-a treia generații a modelului X5. Cel mai mare SUV din gama bavarezilor va lua naștere dincolo de Ocean, la uzina din Spartanburg, Carolina de Sud.

Primul exemplar ieșit de pe linia de asamblare este un BMW X5 M50d, vopsit în culoarea Mineral White și personalizat cu piele Nappa Mocha. Mașina va fi livrată unui dealer din Europa de Est pentru a fi folosită drept exemplar de test.

1.3 milioane de unități X5 a produs BMW de la debutul primei generații.

Trecerea de la vechiul model la noua generație s-a făcut relativ repede la uzina din Spartanburg. Ultimul BMW X5 de generație trecută a fost produs săptămâna trecută, în data de 28 iulie. Este vorba despre un X5 xDrive50i, în culoarea Titanium Silver Metallic, cu piele Sand Beige Perforated Nevada, pachet de personalizare M și 400 de cai putere. Exemplarul va face parte din colecția permanentă BMW.

BMW a început să producă X5 la uzina din Spartanburg, SUA, încă din 1999, atunci când a fost introdusă prima generație X5. De atunci și până în prezent, BMW a dat naștere la 1.3 milioane de unități X5, livrate în peste 140 de țări ale lumii. Cea mai populară generație este cea de-a doua, care a totalizat 728.107 clienți la nivel global, de-a lungul întregii cariere.

sursa: www.automarket.ro

Загрузка...

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved