BMW X5, fotografii spion ale noii generaţii – gândul
Mon, May 27th, 2013

BMW X5, fotografii spion ale noii generaţii

 

Un cititor Automarket a surprins noua generaţie a lui X5 în cadrul testelor din Germania. Modelul este acoperit de camuflaj, dar sunt evidente modificările estetice.

BMW se pregăteşte să-l înlocuiască pe X5, iar prototipul înlocuitorului a fost surprins în timpul testelor din Germania. Daniel Vitelaru, un cititor care locuieşte în Augsburg, a surprins şi a trimis pe Facebook imaginile alăturate, prezentând un prototip de test în trafic deschis, modelul fiind camuflat la nivelul părţii frontale, a profilului şi a posteriorului. Remarcăm mutarea proiectoarelor pe bara de protecţie faţă la alt nivel, similar cu cel folosit de prima generaţie a lui X5. Blocurile optice au dimensiuni mai mari, iar grila frontală este inspirată de noul Seria 3 GT, fiind mai lată şi mai înaltă, extinsă înspre blocurile optice.

Posteriorul lui X5 pare să prezinte dimensiuni mai mari decât cel al generaţiei actuale, fiind posibilă o creştere în lăţime pentru SUV-ul german. Stopurile integrează o bandă de LED-uri, care respectă actuala configuraţie estetică a mărcii din Munchen, cu elemente luminoase în formă de ”L”. Gabaritul exemplarului din imaginile alăturate ne lasă impresia că X5 a devenit mai lung şi, posibil, mai înalt decât actuala generaţie.

Pentru moment, nu există informaţii oficiale despre noua generaţie a lui X5 şi când va debuta aceasta. Ne aşteptăm ca modelul să preia motorizări de la fraţii săi de portofoliu, în timp ce tehnologiile să fie şi ele comune cu noile apariţii ale mărcii BMW. Spre comparaţie, prima generaţie a lui X5 era echipată cu o serie de tehnologii Land Rover, marcă deţinută de concernul german la vremea respectivă, alături de motorizări, tehnologii şi elemente de interior preluate din gama Seria 5 E39.

foto Daniel Vitelaru
sursa: www.automarket.ro

Загрузка...

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved