Bună sau rea? Ce tip de femeie ești în funcție de zodie – gândul
Mon, Mar 2nd, 2020

Bună sau rea? Ce tip de femeie ești în funcție de zodie

Cu siguranță uneori te lovești de momente în care până chiar și tu te întrebi ce fel de femeie ești. Sunt persoane care spun că ești bună, însă uneori sunt momente în care unii afirmă că ești una dintre cele mai rele femei care s-a văzut vreodată pe fața pământului.

Află ce fel de femeie ești în funcție de zodia ta.

Berbec

Tinzi să fii impulsivă și nu prea stai să te gândești de două ori atunci când trebuie să faci o alegere. Răbdarea nu este punctul tău forte și reușești să-i scoți din sărite pe cei din jur din această cauză. Ești sinceră și știi mereu cum să te distrezi atunci când ești la o petrecere.

Taur

Dacă cineva te face să suferi, cauți mereu o metodă de a te răzbuna pe respectiva persoană. Ești un dușman de ferit, iar atunci când pățești ceva, te victimizezi peste măsură. Nu te interesează lucrurile materiale și nici nu profiți de pe urma celor din jur.

Gemeni

Ești înconjurată mereu de persoane care îți sunt dragi și niciodată nu te ferești în a oferi o mână de ajutor sau un sprijin. Chiar și așa, atunci când vine vorba de a bârfi puțin, nu ești persoana care să se împotrivească.

Rac

Reușești să îți schimbi foarte repede starea de spirit, lucru care-i face pe cei din jur să își schimbe mereu părerea față de persoana ta. Dacă treci printr-un moment mai dificil, vei crea o adevărată scenă dramatică și te vei aștepta ca cei din jur să îți plângă de milă.

Leu

Dacă cineva nu este de acord cu ideile sau cu propunerile tale, acest lucru îți va pune capăt și vei reacționa destul de agresiv din această cauză. Orgoliul tău este ca o bijuterie pentru tine, una pe care nu-i permiți nimănui să o „murdărească”.

Fecioară

Critică și uneori chiar și răutăcioasă, mai ales cu persoanele pe care nu le ai la suflet. Nu ai rețineri în ceea ce privește împărtășirea părerilor cu referire la un anumit subiect și spui mereu lucrurilor pe nume.

Balanță

Nu încurci și nu deranjezi niciodată pe nimeni. Toată lumea care are ocazia să stea în preajma ta se bucură din plin de prezența ta, iar atunci când lipsești, toți îți duc dorul. Cauți mereu să faci un bine, chiar și celor pe care nu-i cunoști, și încerci să faci din lume un loc mai bun.

Scorpion

Dacă cineva îți face o „favoare” mai puțin plăcută, te vei asigura în cel mai scurt timp că i-o vei întoarce. Vrei să deții mereu controlul asupra situației și lumii din jurul tău și ești în stare să faci orice atunci când îți propui ceva.

Săgetător

Optimismul este elementul care te descrie în proporție de 100%, fără nicio urmă de îndoială. Ești mereu veselă și chiar dacă treci printr-o situație dificilă, încerci să înveți ce îți poate aduce bun aceasta.

Capricorn

Vrei să ai mereu tot mai mult și mai mult. Îți dorești să ai mereu siguranța zilei de mâine și nici nu vrei să te gândești cum ar fi să nu ai parte de un anumit lucru din viața ta, mai ales unul pe care-l ai de multă vreme. Te superi repede, iar glumele care sunt făcute pe seama ta nu le „guști” deloc.

Vărsător

Reușești să atragi ca un magnet lumea în preajma ta. Ești sociabilă și prietenoasă, iar acest lucru este evident. Cu toate acestea, uneori ești cam încăpățânată, iar ambiția are un loc destul de bine poziționat în viața ta…

Pești

Victimizarea este una dintre „activitățile” tale preferate și îți place ca lumea să îți plângă de milă. Arați mereu ca o persoană puternică de față cu cei din jur, însă uneori te folosești de anumite arme mai periculoase pentru a afișa imaginea asta.

sursa yve.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved