Cafeaua, mai importantă decât sexul. Ce au descoperit oamenii de știință – gândul
Fri, Feb 14th, 2014

Cafeaua, mai importantă decât sexul. Ce au descoperit oamenii de știință

902362-coffee

Oamenii ar fi în stare să renunțe la orice, mai puțin la băutura lor preferată

Un studiu controversat arată că, puși să aleagă între cafeaua și sexul de dimineață, oamenii aleg prima variantă fără să clipească. Motivele sunt cel puțin interesante.

Chestionarul pus la cale de grupul hotelier Le Méridien a scos la iveală faptul că 53% dintre oaspeți au preferă să-și înceapă ziua cu o cafea tare în locul unei partide de amor. Mai mult 78% dintre participanții la acest chestionar au mărturisit că ar fi dispuși să renunțe pentru un an la sex, alcool și social media decât să stea aceeași perioadă fără cafea.

Cercetarea a cuprins oameni din toate cele șase țări în care compania deține hoteluri, inclusive în SUA, unde oamenii au dezvoltat o adevărată obsesie din băutul cafelei. Astfel, 60% dintre subiecți au spus că au nevoie de cafea ca să poarte o conversație la prima oră a dimineții, 22% au motivat că fără această băutură nici măcar nu se pot da jos din pat, iar 25% se simt mai puțin creativi dacă nu o servesc dimineața.

sursa: www.doctorulzilei.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved