Câinele lui Meghan Markle, ultimul ”membru” al familei regale. A mers în mașina Reginei – gândul
 
Tue, May 22nd, 2018

Câinele lui Meghan Markle, ultimul ”membru” al familei regale. A mers în mașina Reginei

Meghan Markle nu este singura care începe o viaţă nouă în sânul familiei regale britanice. Fosta actriţă l-a luat la Londra pe câinele ei, pe care l-a adoptat în perioada în care a locuit la Toronto.

Simpaticul patruped a câştigat rapid afecţiunea lui Harry, dar şi a reginei Elisabeta a II-a. Înainte ca Harry să-i fure inima, Meghan era topită după Guy, câinele pe care l-a luat de la un adăpost din Toronto. Una dintre angajate “le-a făcut cunoştinţă”.

Dolores Doherty, angajata adăpostului: “Nu-mi vine să cred că unul dintre câinii noştri face parte din familia regală.”

Pe când filma în Canada pentru serialul “Suits”, Meghan a mers la un eveniment organizat de adăposturile pentru câinii abandonaţi şi le-a spus celor de acolo că ar vrea să adopte un căţel din rasa beagle.

Clarrie Suraski, voluntar A Dog’s Dream Rescue: “A luat lesa de la mine ca să îl ţină ea şi, sincer, nu cred că i-a dat drumul tot restul zilei. Între ei doi s-a creat rapid o legătură.”

Dolores Doherty, angajata adăpostului: “Eu “citesc” câinele. E foarte important pentru mine să văd că animalul îl place pe cel care doreşte să îi devină stăpân. Vreau să văd că patrupedul se duce înspre om, cerând afecţiune. Asta s-a întâmplat în cazul lui Meghan.”

Când l-a dus acasă pe Guy, Markle mai avea un amic necuvântător. Amândoi au fost “vedetele” multor instantanee postate pe contul de pe Instagram al lui Meghan, închis între timp.

Pe de altă parte, ei au ajutat-o să se integreze în familia regală, unde câinii sunt extrem de iubiţi. Will şi Kate au şi ei un patruped, iar dragostea reginei pentru exemplarele din rasa corgi este binecunoscută.

Meghan Markle, soţia prinţului Harry: ”Am doi câini, amândoi îmi sunt alături de mult timp. Pe amândoi i-am salvat din adăposturi. Unul stă cu nişte prietenii apropiaţi şi celălalt e aici, în Marea Britanie, de ceva vreme.”

Paula Newton, corespondent CNN: “Viaţa lui Guy în sânul familiei regale a fost mai plină de evenimente decât cea din Toronto, când se plimba cu stăpâna lui în acest parc.”

La scurt timp după ce a ajuns la Londra, Guy şi-a rupt două lăbuţe în circumstanţe necunoscute. Familia regală nu a oferit amănunte, însă a informat că animalul se recuperează repede.

Dovadă stă şi faptul că, în ajunul nunţii, Guy a mers în vizita la Palatul Windsor, în maşina reginei.

sursa stirileprotv.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved