Calitati pe care le are femeia perfecta: ce isi doresc barbatii – gândul
Wed, Dec 6th, 2017

Calitati pe care le are femeia perfecta: ce isi doresc barbatii

Iubitul nu te va parasi niciodata daca ai calitatile pe care le cauta orice barbat la partenera de cuplu. Cum poti fi femeia perfecta? Descopera pe ce pun pret barbatii, potrivit Love Panky.

De multe ori, nu stim ce isi doresc partenerii nostri de la noi. Cum poti deveni o femeie valoroasa in viata unui barbat? Cum esti sigura ca iubitul nu te va parasi niciodata? Care sunt calitatile pe care el le cauta la femeia perfecta? Descopera mai jos!

Ce sa NU faci

Desi atat in filme, cat si in carti, printul prefera damele in nevoie, in viata reala, niciun barbat valoros nu isi va dori o femeie-victima, care are nevoie sa fie salvata iar si iar. Desi la inceput poate sa para atragator, pentru ca partenerul isi poate exercita capacitatile de barbat veritabil, se va plictisi rapid. Pentru ca niciun barbat nu vrea sa aiba mereu grija unei iubite neajutorate. In realitate, femeile independente sunt cele mai atragatoare.

Cum sa te asiguri ca iubitul nu te va parasi si ca esti femeia perfecta pentru el

  • Trebuie sa iti cunosti corpul si sa te iubesti

Daca tu crezi ca nu meriti tot ce e mai bun, niciun partener nu te va pretui indeajuns incat sa-ti ofere lucrurile de care ai nevoie. Trebuie sa inveti sa te iubesti, altfel cum sa te iubeasca partenerul?

  • Iubitul nu te va parasi daca esti demna de respectul sau

Ai nevoie de oameni care te pretuiesc si te respecta. Daca tu incepi sa te respecti, atunci si cei din jurul tau iti vor oferi respectul lor.

  • Femeia increzatoare este femeia perfecta in ochii lui

Specialistii Love Panky sustin ca iubitul nu te va parasi daca ai incredere in tine. Trebuie sa renunti la autocritica si sa inveti sa iti cresti stima de sine.

  • Cum sa te iubeasca partenerul? Nu accepta mai putin decat meriti!

Renunta la barbatii care nu te trateaza asa cum meriti, care te insala sau incearca sa profite de tine. Nimeni nu merita atatea sanse!

  • Fii puternica, traseaza-ti limitele si standardele de la inceput

Partenerul tau are nevoie sa stie ce iti doresti de la el. Si ce nu vei accepta niciodata, deci seteaza-ti standardele inca de la inceputul relatiei, daca vrei sa fii femeia perfecta pentru el.

Atunci cand oamenii nu iti respecta limitele si standardele, este timpul sa ii scoti din viata ta.

  • Fii pasionala si iubitul nu te va parasi

Pasiunea este necesara in viata de cuplu. A avea pasiune nu se rezuma numai la viata amoroasa, dar si la felul in care investesti timp si energie in proiectele tale.

  • Femeia perfecta este puternica, dar si vulnerabila

Poti fi femeia perfecta daca esti atat o femeie independenta, puternica, cat si una vulnerabila. Nu renunta la feminitatea si delicatetea ta si iubitul nu te va parasi.

  • Nu ii sta mereu la dispozitie

Cum sa te iubeasca partenerul daca esti mereu acolo? Mereu disponibila? Uneori sufocanta? Cand esti mereu disponibila, el isi va face programul stiind ca tu esti acolo, mereu, orice ar fi.

  • Invata sa iti respecti partenerul de cuplu

Calitatile unui om valoros se vad in felul in care se comporta cu toti cei din jur, inclusiv cu partenerul de cuplu.

  • Orice barbat isi doreste o partenera rafinata, insa deschisa la experiente noi in dormitor

Poti fi o femeie rafinata, dar poti fi si sexy. Una pe cealalta nu se exclud. Femeia puternica stie sa le echilibreze, iar iubitul nu te va parasi daca reusesti sa le imbini.

Poti flirta, poti fi senzuala, dar poti si sa impui limite sau sa ramai o femeie puternica, demna de respect. El va pune pret pe calitatile tale.

sursa www.andreearaicu.ro Foto: Guliver

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved