Camera video surprinde mişcările incredibile ale unui bebeluş în burtica mămicii – gândul
Mon, Nov 10th, 2014

Camera video surprinde mişcările incredibile ale unui bebeluş în burtica mămicii

0

Sentimentele şi emoţiile pe care le simte o mamă atunci când copilul loveşte cu putere în burtica ei sunt incomparabile şi nepreţuite. Mămica din aceste imagini se apropie de momentul unic când va da naştere copilului şi împreună cu soţul ei au dorit să surprindă pe camera de luat vederi imagini de neuitat cu mişcările micuţului.

Un copil este un miracol care le aduce părinţilor cele mai preţioase emoţii încă dinainte de a se naşte. Corpul viitoarei mămici este frumos tocmai prin faptul că acolo, înăuntru, un pui de om se dezvoltă, pentru ca la finalul celor 9 luni să iasă nerăbdător să cunoască o altă lume.

Tot timpul se răsuceşte, dă din picioruşe sau împinge cu toată puterea lui în burtica mamei. Putem vedea cu toţii formele tălpilor, ale palmelor sau forma capului care se imprimă cu fidelitate. Cea mai încântată este Bianca, surioara micuţului. Ea se apropie cu mare bucurie de burtica mamei şi îl mângâie cu dragoste şi simpatie pe viitorul ei frăţior.

Bebeluşii simt toată dragostea cu care sunt înconjuraţi încă dinainte de a se naşte. Astfel se explică energia şi entuziasmul pe care le manifestă micuţul din aceste imagini.

Sursa: diyar abo via Youtube
Text: LiveBiz

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved