Dansatoarea Letitiei Roman, cantareata din echipa lui Smiley, a murit! S-a stins in bratele sotului ei – gândul
 
Sun, Nov 11th, 2018

Dansatoarea Letitiei Roman, cantareata din echipa lui Smiley, a murit! S-a stins in bratele sotului ei

Tragedia s-a abatut asupra cuplului de tineri casatoriti vineri seara, 9 noiembrie, in timpul unui bal al bobocilor.

Dansatoarea Letitiei Roman, cantareata din echipa lui Smiley, a murit! Cantareata a fost contractata pentru a intretine atmosfera in cadrul unui Bal al bobocilor, vineri seara. Alaturi de ea s-a aflat si echipa de dansatoare. Una din ele era Jivan Diana.

Tanara era casatorita cu Andrei, un instructor de dans la o sala din Bucuresti. Pasiunea celor doi pentru dans i-a adus impreuna si i-a unit in fata Domnului. Cei doi erau casatoriti de cateva luni. In seara concertului Letitiei Roman, dansatoarei i s-a facut rau.

Tanara a lesinat si a cazut pe scena. Sotul ei s-a dus imediat la ea si a luat-o in brate. Oamenii din culise au sunat de urgenta la ambulanta. Dansatoarea Jivan Diana a murit dupa cateva ore, la spital, in bratele sotului ei.

„La data de de 09.11.2018, in jurul orei 23.00, Jivan Mihaela Diana, din municipiul Bucureşti, în timp ce se afla pe scena Casei de Cultură din oraşul Sebiş, unde dansa împreună cu soţul său, Jivan Andrei Robert, a leşinat, şi a fost transportată cu un echipaj SMURD la Spitalul de Boli Cronice din oraşul Sebiş.

In urma manevrelor de resuscitare, la data de 10.11.2018, la ora 00.41, a fost declarat decesul. A fost solicitat Serviciul Judeţean Medico Legal Arad Arad, în vederea efectuării necropsiei. Nu sunt suspiciuni cu privire la cauza decesului”, transmite Poliţia Româna.

Diana avea doar 35 de ani şi s-a prăbuşit deodată pe scena pe care concerta Letiţia Roman, favorita lui Smiley de la show-ul de talente unde este jurat.

sursa ciao.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved