Care este cea mai buna perioada din an cand poti sa cumperi bilete de avion ieftine – gândul
Wed, Jan 10th, 2018

Care este cea mai buna perioada din an cand poti sa cumperi bilete de avion ieftine

Iti doresti sa calatoresti cu bani putini? Stim cateva trucuri care iti vor dezvalui care este cea mai buna perioada din an recomandata ca sa cumperi bilete de avion ieftine!

Specialistii Business Insider au descoperit secretul de a alege zboruri ieftine, asa incat sa iti ramana mai multi bani de cheltuiala in vacanta.

Inceputul anului este o oportunitate pentru multe lucruri si experiente! Este timpul sa alegi o alta rutina alimentara sau de antrenamente. Este momentul potrivit sa iti faci planurile pentru urmatoarele 12 luni. Este clipa sa cumperi bilete de avion ieftine si sa alegi urmatoarele vacante pentru 2018!

Care este perioada indicata sa alegi vacanta dorita la cel mai bun pret? Afla cand sa cumperi bilete de avion ieftine din studiul realizat de site-ul Skyscanner. Acesta, care centralizeaza toate zborurile din intreaga lume, te invata ca primele doua saptamani din ianuarie sunt ideale sa iti alegi concediile si vacantele daca vrei sa calatoresti cu bani putini.

Acum este momentul sa cumperi bilete de avion ieftine, intrucat dupa perioada aceasta preturile cresc, atingand punctul maxim in martie.

In aceasta perioada poti gasi zboruri ieftine, cu pana la 36% mai ieftine decat in orice alt interval al anului. Studiul realizat de Skyscanner, citat de Business Insider, e realizat in functie de zborurile interne si internationale al anilor 2016 si 2017. Asadar, esantioanele ce au luat parte la cercetare nu sunt deloc de neglijat.

Asadar, daca iti planifici de acum concediul, daca visezi la o plaja fabuloasa in Thailanda ori poate o expeditie in Africa, insa te temeai ca bugetul nu iti va permite, acum este momentul sa alegi vacante care altfel ti s-ar parea costisitoare. Inceputul lunii ianuarie este perioada ideala sa cumperi bilete de avion ieftine. Grabeste-te, pe masura ce iubitorii de calatorii isi rezerva bilete, sansele de a beneficia de oferte ieftine scad!

sursa www.andreearaicu.ro Foto: Guliver

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved