Care este cea mai rea zodie? Ferește-te de ea! – gândul
 
Mon, Dec 12th, 2016

Care este cea mai rea zodie? Ferește-te de ea!

Specialiștii în astrologie ne atenționează de faptul că unele persoane au răutatea în sânge din cauza zodiei în care s-au născut. Oricât ar încerca să o ascundă, tot iese la iveală în momente-cheie ale vieții. De ce este important să știi care este cea mai rea zodie? Ei bine, pentru a te feri de ea, cu atât mai mult dacă ești o fire mai sensibilă, care nu și-ar putea măsura forțele cu acest semn nici măcar în vise. La polul opus, dacă ești chiar tu născută în simbolul astrologic care este considerat cea mai rea zodie din horoscop, avem pentru tine câteva sfaturi cu ajutorul cărora vei reuși să îți schimbi atitudinea față de cei din jurul tău.

Fecioara, declarată cea mai rea zodie

În topul celor mai rele zodii au mai fost incluse și alte semne zodiacale, fiecare cu trăsătura ei de caracter dominantă. Berbecii sunt recunoscuți pentru impulsivitatea exagerată, iar Scorpionii sunt faimoși pentru pedepsele cu care își tratează adversarii, dar a câștigat detașat zodia Fecioară.

De ce este considerată Fecioara cea mai rea zodie? Ei bine, nativii sunt recunoscuți pentru că au limba ascuțită. Așteptările înalte și spiritul lor critic aproape că au devenit o legendă. Este imposibil să nu stai cu frică în preajma lor, mai ales dacă sunt cu ochii pe tine.

Dacă aceasta pare partea mai blândă a caracterului lor, pe care o mai întâlnim din când în când și la alte zodii, încă nu ai auzit ce este mai grav. Pentru a simți pe pielea ta cât de răi sunt, este suficient să le greșești cu ceva acestor reprezentanți. Nu te vor face să regreți ceea ce ai făcut pentru că sunt răzbunători, ci pentru că le place să dea lecții de viață celor din jur. Adoră să fie priviți ca și cum ar fi superiori tuturor. În plus, nu suportă ca cineva să îi întreacă în vreun domeniu, așa că nu stau prea mult pe gânduri.

Cea mai rea zodie din horoscop este vestită pentru faptul că se hrănește cu durerea pe care o provoacă. Analizează atent firea celui care îi stă în cale, îi descoperă punctele sensibile și lovește acolo unde doare cel mai rău. Dacă te invidiază într-o anumită privință, doar norocul te mai poate salva de răutatea ei. Te va lovi frecvent cu tot felul de săgeți otrăvitoare. În loc să îți facă diverse complimente, va încerca să îți scoată în evidență defectele. Dorința ei? Să te facă să te simți prost până în ultima celulă a corpului.

Sfaturi pentru cea mai rea zodie

Dacă ești născută în semnul considerat cea mai rea zodie, ține cont de următoarele sfaturi și vei reuși să fii o excepție:

– încearcă să nu îi mai critici pe cei din jurul tău, ci să apreciezi lucrurile pe care le fac pentru tine;

– chiar dacă este bine să fii prima în toate, nu îi călca în picioare pe cei din jur pentru a obține tot ce îți dorești;

– vorba dulce mult aduce – ține cont de acest proverb și schimbă-ți atitudinea față de cei din jurul tău;

– când încerci să fii generoasă, nu le mai scoate ulterior ochii celor care au beneficiat de mărinimia ta, altfel fapta ta bună scade la zero;

– oricât de mult ai invidia pe cineva din jurul tău, nu îți vărsa frustrările pe acea persoană, ci concentrează-te mai mult pe tine.

Fecioara este considerată cea mai rea zodie din horoscop, dar acest lucru nu înseamnă că toți nativii se încadrează în acest tipar. Întotdeauna există excepții și poate că tu chiar ești una dintre ele. Demonstrează-le celorlalți că unele persoane născute în acest semn astrologic chiar merită privite cu alți ochi.

sursa: www.divahair.ro

Displaying 1 Comments
Have Your Say
  1. […] topul celor mai rele zodii au mai fost incluse și alte semne zodiacale, fiecare cu trăsătura ei de caracter dominantă. […]

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved