Care este dieta zilnică a celei mai bătrâne femei din lume, în vârstă de 116 ani – gândul
Thu, May 18th, 2017

Care este dieta zilnică a celei mai bătrâne femei din lume, în vârstă de 116 ani

Susannah Mushatt Jones a fost declarată în luna iulie cea mai bătrână femeie din lume, numele ei figurând acum în Cartea Recordurilor. Femeia în vârstă de 116 ani s-a născut în Alabama şi a lucrat ca bonă la New York, scrie USA Today.

Bătrâna nu a avut niciodată copii şi a fost căsătorită doar câţiva ani. Provine dintr-o familie modestă, cu 11 copii şi a studiat la o şcoală specială, destinată personelor de culoare.

Ea spune că secretul longevităţii sale stă în dieta pe care o urmează cu stricteţe: ouă, şuncă şi terci de porumb. Chiar dacă mulţi nu ar recomandă acest meniu unei persoane în vârstă, Susannah are un adevărat cult pentru şuncă: pe un plăcuţă din bucătăria ei stă scris mesajul „şunca face totul să fie mai bun”.

Pe lângă acest meniu, bătrâna spune că secretul unei vieţi îndelungate stă şi în odihna suficientă: ea recunoaşte că doarme foarte mult.

sursa: adevarul.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved