Care sunt cele mai înțelepte și puternice femei, potrivit semnului zodiacal – gândul
 
Mon, Aug 6th, 2018

Care sunt cele mai înțelepte și puternice femei, potrivit semnului zodiacal

Se spune că atunci când văd o femeie deșteaptă și puternică, bărbaților li se taie respirația. Ei au un profund respect pentru calitățile pe care acestea le posedă.

Iată care sunt cele mai deștepte și puternice native ale zodiacului:

Berbec

Femeile născute în zodia Berbec sunt remarcate pentru agerimea înnăscută. De la o vârstă fragedă știu să obțină încrederea celor din jur și să dețină monopol în relațiile cu cei de vârsta lor.

Asemenea femei au un potențial înalt și sunt rezistente la situațiile de stres. Le plac provocările, chiar dacă acestea sunt destinate mai mult bărbaților.

Unicul defect al acestor femei este naivitatea, chiar dacă sunt destul de agresive față de cei din jur, iar furia lor poate dura câteva secunde, asta deoarece nu acceptă nedreptatea și fac tot posibilul pentru a readuce lucrurile la normal.

Femeile – Berbec au încredere în forțele proprii, iar dacă nu vor avea, vor fi pur și simplu sfâșiate de opiniile celor din jur, însă ele nu-și pot permite asta.

Scorpion

Scorpionii au trăsături feminine și masculine. Femeia – Scorpion de la naștere și până moarte știe că rolul ei este să fie femeie. Ea crede că viața este mult mai simplă decât pare, indiferent de faptul că există o mulțime de șiretlicuri feminine și răutate.

În viața femeilor Scorpion totul este simplu: ele au o intuiție puternică, pe care știind cum s-o utilizeze, obținând doar beneficii, să vadă adevărata față a oamenilor.

Asemenea femei știu să identifice un escroc din primele clipe. Femeile Scorpion au un caracter răzbunător și niciodată nu vor suferi pagube – ține minte asta.

Capricorn

Femeile – Capricorn este foarte atentă chiar de la o vârstă fragedă. Ele sunt foarte calme și serioase. Glumițele proaste nu sunt pentru ele: cercul lor de prieteni este foarte mic și este foarte greu, aproape imposibil, să faci parte din el.

Asemenea femeie se împrietenesc foarte ușor cu bărbații. Ele își controlează foarte atent emoțiile și niciodată nu le vei vedea obsedate de un conflict. Natura le-a dăruit încăpățânare din acest motiv ele pot scoate din sărite orice bărbat, indiferent ce zodie este acesta.

Dincolo de orice predicții zodiacale, fiecare femeie are înțelepciunea și puterea ei. E important să nu uiți de asta și să-ți valorifici propriul potențial!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved