Cărţi pe care să le citeşti în toamna lui 2018, în funcţie de zodie – gândul
 
Tue, Nov 13th, 2018

Cărţi pe care să le citeşti în toamna lui 2018, în funcţie de zodie

Trebuie să recunoaştem că de multe ori avem tendinţa de a alege cărţile pe care urmează să le citim în funcţie de coperta lor, dar ştiţi cum se spune: ”Nu judeca o carte după copertă”. Ei bine, şi în acest caz, fie poţi rămâne dezamăgită de alegerea făcută, fie poţi fi extrem de încântată. Dar ai realizat vreodată că parcă unele cărţi au pur şi simplu o chemare? Astrele pot avea mari legături cu gusturile noastre în materie de cărţi, iar pentru toamna lui 2018, am pregătit o listă perfectă pentru fiecare zodie. Eşti surprinsă să descoperi ce ţi se potriveşte? Iată ce să citeşti în toamna asta, în funcţie de zodie. Până la urmă, nu tu le alegi, ci ele te aleg pe tine.

 
BERBEC 2018: ”Things to make and break”, de May-Lan Tan. Iată o colecţie de 11 poveşti (despre tot ce trebuie să ştii despre realţii, până la rivalităţile dintre rude) ideală pentru femeia Berbec, mereu pe mod multitasking, spontană şi, să recunoaştem, uneori nerăbdătoare.
 
TAUR 2018: ”Good and Mad”, de Rebecca Traister. Autoarea, cunoscută şi pentru volumul ”All the Single Ladies”, a încercat prin această carte sp exploreze puterea femeii nervoase şi abilitatea acesteia de a se implica în mişcările politice. Femeia Taur la rândul ei este determinată, independentă, practică şi nu se teme să-şi arate nervii.
 
GEMENI 2018: ”Unsheltered”, de Barbara Kingsolver. Femeia Gemeni este curioasă din fire, acest roman fiind ideal în viaţa ei în această toamnă. Personalitatea sa duală va ieşi la suprafaţă odată ce autoarea vorbeşte despre doi oameni car trăiesc, în perioade diferite, în acelaşi oraş, New Jersey, fiecare capitol fiind narat de fiecare protagonist în parte.
 
RAC 2018: ”Almost Everything”, de Anne Lamott. Cartea este un cadou pentru nepoţii autoarei, iar aceasta gravitează în jurul ideii de ”tot ce ştiu despre aproape orice”. Poveştile sale de viaţă, sfaturile şi situaţiile din familie vor scoate la suprafaţă personalitatea sensibilă şi intuitivă a femeii Rac.
 
LEU 2018: ”Nine Perfect Strangers”, de Liane Moriarty. Încrezătoare, foarte atentă cu propia persoană şi preocupată să iasă întotdeauna în evidenţă, întreaga poveste va fi pe placul femeii Leu. La fel ca în cartea ”Big Little Lies”, autoarea se concentrează asupra a nouă persoane care, din motive diferite, ajung într-un resort cu diferite probleme de sănătate. Pe lângă luxul de care dispun, niciuna dintre ele nu-şi imaginează că va fi o adevărată provocare.
 
FECIOARĂ 2018: ”What if this were enough?”, de Heather Havrilesky. Femeia Fecioară este extrem de pragmatică şi practică, uneori perfecţionistă, am putea spune. Tocmai de aceea, această carte pune foarte mult accentul pe obsesia de a deveni cea mai bună versiune a ta şi îndeamnă cititorii să-şi accepte imperfecţiunile în fiecare zi.
 
BALANŢĂ 2018: ”The dinner list”, de Rebecca Serle. Femeia Balanţă tinde să fermecătoare, sinceră şi cooperativă. Fiind o iubitoare de cărţi, va aprecia romanul prin faptul că o provoacă să-şi imagineze ”cum ar fi dacă ar invita cinci persoane în viaţă sau care au murit, la cină?”. Sabrina, personajul principal în vârstă de 30 de ani, reuşeşte să întocmească această listă cu cei cinci invitaţi ai săi, inclusiv Anudrey Hepburn, care se transformă imediat în cea mai eficientă sesiune de terapie.
 
SCORPION 2018: ”The Wildlands”, de Abby Geni. Enigmatică, pasională şi uneori greu de descifrat, femeia Scorpion va devora ultimul roman al autoarei Abby Geni. După ce o tornadă ia viaţa unei familii din Oklahoma, unul dintre cei patru copii devine un eco-terorist, cu intenţii complicate. Este un subiect intens, exact ca cititoarea noastră.
 
SĂGETĂTOR 2018: ”Crudo” de Olivia Laing. Apărut în vara anului 2017, romanul ”Crudo” este un experiemnt care gravitează în jurul lui Kathy, o scriitoare care se luptă cu haosul personal şi politic. La fel ca femeia Săgetător, romanul este unul excentric.
 
CAPRICORN 2018: ”Becoming”, de Michelle Obama. Femeia Capricorn este foarte muncitoare, cu picioarele pe pământ şi întotdeauna în căutare de noi provocări. Ştii cine mai este aşa? Michelle Obama, care vorbeşte despre copilăria sa din sudul oraşului Chicago, până la anii pe care şi i-a petrecut în Casa Albă, ceea ce este, cu siguranţă, o sursă de inspiraţie.
 
VĂRSĂTOR 2018: ”She would be King”, de Wayetu Moore. Romanul de debut al autoarei se concentrează pe trei personaje care au o legătură puternică şi care au fost înzestrate cu puteri ciudate, ceea ce îi va stârni femeii Vărsător interesul şi spiritul aventurier.
 
PEŞTI 2018: ”Bitter Orange”, de Claire Fuller. Femeia Peşti este creativă, plină de imaginaţie şi, din când în când, dramatică. Romanul psihologic al autoarei vorbeşte despre cât de periculoasă poate deveni o femeie care îşi doreşte să scape de trecut, aspect care i se va potrivi ca o mănuşă.
 
sursa www.one.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved