Casa mea – cetatea mea! Află cum arată dormitorul viselor tale în dependență de semnul tău zodiacal – gândul
 
Wed, Oct 10th, 2018

Casa mea – cetatea mea! Află cum arată dormitorul viselor tale în dependență de semnul tău zodiacal

Semnul zodiacal are o influență mai mare decât crezi. Chiar și maniera în care îți amenajezi camera este un efect al organizării Universului.

Iată cum arată dormitorul viselor tale în dependență de semnul tău zodiacal:

1. Berbec

Camera zodiei berbec trebuie să fie neapărat una practică. Fiecare lucru este plasat cât mai accesibil și inteligent. Persoana va prefera paturile cu două etaje și mesele extensibile.

2. Taur

Această zodie adoră confortul. Va avea paturi mari, acoperite cu pături pufoase și cât mai multe perne, iar prin fereastră se va vedea un peisaj extraordinar.

3. Gemeni

Un loc important în amenajarea camerei o au decorațiunile. Datorită unei imaginații vii, camera gemenilor va fi una foarte creativă.

4. Rac

Racul își percepe camera ca pe un “cuib”. Contează ca în încăpere să fie cald, luminos și comod. Racul se va simți cu atât mai bine dacă în cameră totul va fi în armonie.

5. Leu

Reprezentanții din zodia leu preferă luxul. Mobilierul în mod obligatoriu iese în evidență, canapeaua trebuie să fie una mare, iar lustra neapărat să fie una sclipitoare.

6. Fecioara

Camera fecioarei este aranjată simplu, dar cu gust. Pe de o parte este pragmatică și nu are nimic în plus, iar pe de altă parte totul trebuie să fie cu stil.

7. Balanță

La balanță camera are o atmosferă de senzualitate și rafinament. Ea va experimenta cu lucruri neobișnuite pentru a oferi încăperii o aură distinsă.

8. Scorpion

Camera scorpionului expune mister și taină. Lumina este semiobscură, iar tapetul este de culoare închisă. Totul parcă ar fi pregătit pentru ceremonia unui cult.

9. Săgetător

Dormitorul este decorat în culori vii și cu obiecte originale. Această amenajare este o reflexie a energiei în exces a săgetătorilor.

10. Capricorn

Capricornului îi place stilul clasic. Mobila preponderant va fi din lemn, ca simbol al durabilității.

11. Vărsător

Vărsătorul își va decora camera pentru a-și evidenția intelectul. De aceea pe fiecare raft vor fi cărți, pe când mobilierul va fi cât mai modern.

12. Pești

Peștii au un stil aparte, unic în felul său. Fiecare lucru din cameră va indica o pasiune sau preferință a persoanei, astfel încât neapărat să aibă un mesaj sau conotație personală.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved