Cât de des ar trebui să facem dragoste în funcție de vârstă! – gândul
Mon, Jun 26th, 2017

Cât de des ar trebui să facem dragoste în funcție de vârstă!

Studiile au arătat că sexul regulat este necesar pentru sănătatea mentală și psihică, și cea mai bună modalitate pentru obținerea fericii. Sexul funcționează ca antidepresiv, reduce stresul, relaxează și are efecte pozitive asupra pielii. Numărul raporturilor sexuale e variabil, de la persoană la persoană, în funcție de vârstă, alimentație, odihnă, stres, boală, atractivitatea partenerului și factori culturali.

Cu siguranță mulți dintre noi ne-am întrebat dacă peste ani vom fi la fel de activi sexual, dacă vom fi la fel de interesați de acest capitol sau dacă vom avea probleme în a ne satisface partenerul. Acest articol este dedicat atât femeilor, cât și bărbaților, căci ambele sexe sunt direct interesate de această chestiune destul de importantă. Studiul a fost efectuat într-un spital scoțian “Royal Edinburgh Hospital”, și a descoperit că oamenii peste 40 de ani care fac sex, peste 50 % arată mai tineri cu pâna la 7 și chiar 13 ani.

Este dovedit că sexul regulat crește speranța de viață. Cei care au mai multe orgasme au o rată de mortalitate mai mică de două ori comparativ cu cei care nu au orgasme dese. Asta se datorează faptului că sexul reduce stresul, cauza multor boli.

Faceți prea mult sau prea puțin sex?

Problema este că avem mai puțin timp să petrecem alături de partener, plus stresul timpurilor moderne.

Pentru unii oameni contactul sexual de două ori pe săptămână este de ajuns, în timp ce pentru unii poate fi prea mult sau prea puțin.

Studiul condus la institutul Kinsey a dezvăluit cât de des au oamenii contact sexual în funcție de vârstă, și iată rezultatele:

18-29: de 112 ori pe an ;
30-39 years: de 86 ori pe an;
40-49 years: de 69 ori pe an.

13 procente din cuplurile căsătorite fac sex de câteva ori pe an, 45% din cupluri de câteva ori pe lună, iar 34% de 2 sau 3 ori pe săptămână și 7 % de 4 sau de mai multe ori pe săptămână.

Sursa: kapi.rowww.andreilaslau.ro  healthy-romania.ro foto Ask

Displaying 1 Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved