Caz ȘOCANT: Infectată cu HIV a pus sînge menstrual în mîncarea copilului de care avea grijă – gândul
Tue, Oct 22nd, 2013

Caz ȘOCANT: Infectată cu HIV a pus sînge menstrual în mîncarea copilului de care avea grijă

Un caz şocant a fost adus în atenţia autorităţilor, după ce mama unui copil a acuzat-o pe dădaca micuţului ei că a încercat să îl infecteze pe acesta cu HIV, punându-i sânge menstrual în mâncare.

Potrivit cotidianului Zimeye, o dădacă din Zimbabwe, infectată cu HIV, a vrut să se răzbune pe angajatorii ei, care se purtau urât cu ea. Ştiind că are virusul groaznic, femeia a amestecat în mâncarea copilului de care avea grijă nişte sânge menstrual.

Nimeni nu ar fi descoperit niciodată nimic şi s-ar fi întrebat ce s-a întâmplat cu copilul dacă ar fi fost infectat cu HIV, în cazul în care mama acestuia nu ar fi văzut ceva ciudat în mâncare.

Femeia a observat ceva roşu în lingura cu care se hrănea copilul său şi a întrebat-o pe dădacă despre ce e vorba, dacă a pus ea ceva. Iniţial, femeia a spus că nu ştie ce s-a întâmplat, ulterior declarând că e posibil să-i fi curs sânge din pantaloni, deoarece se afla la ciclu.

Speriată, mama i-a dus-o şi pe dădacă, şi pe copil la medic, iar mâncare a trimis-o la un laborator pentru a fi analizată. S-a descoperit astfel că tânăra e infectată cu HIV, lucru pe care aceasta îl ştia, şi că în mâncarea puştiului a fost pus sânge mestrual.

sursa: www.libertatea.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved