Ce a făcut un adolescent după ce a picat examenul la matematică de mai multe ori. “Asta le întrece pe toate” – gândul
Thu, Oct 23rd, 2014

Ce a făcut un adolescent după ce a picat examenul la matematică de mai multe ori. “Asta le întrece pe toate”

2

Un tânăr din Marea Britanie, care a picat de mai multe ori un examen la matematică, şi-a tatuat pe una dintre fese o formulă matematică. Rory Kirkman a mărturisit că până şi artistul care i-a făcut tatuajul a fost surprins de această idee.

Supărat că a picat de mai multe ori examenul la matematică, un student din Marea Britanie a făcut un gest inedit: şi-a tatuat o formulă matematică pe una dintre fese.

Rory Kirkman  avea 16 ani când a susţinut prima dată testul respectiv, scrie The Mirror. Pentru că nu a obţinut o notă de trecere, băiatul şi-a încercat şansa din nou, în anul următor.

Cum nici atunci nu a avut însă noroc, tânărul a făcut un pariu cu prieteniii lui: dacă nici a treia oară nu va obţine cel puţin calificativul „B”, îşi va face un tatuaj cu formula pe care a tot greşit-o la examene.

„Ştiam că sunt capabil să obţin măcar un B sau mai mult, dar prietenii mei tot râdeau mereu de mine că am picat examenul de atâtea ori, aşa că m-am gândit să mă automotivez cumva”, a povestit el. „În final, când am primit rezultatele, am aflat că doar trei puncte mi-au mai lipsit pentru a lua un B… restul e istorie”, a adăugat el.

Totuşi, a existat şi o veste bună pentru Rory: în aceeaşi zi a aflat că a fost admis la facultate.

„Destul de ciudat, dar singurul lucru care mi-a trecut prin minte atunci a fost cât de amuzantă era situaţia”, şi-a amintit băiatul.

Aşadar, proaspătul student s-a văzut nevoit să se ţină de promisiunea făcută prietenilor săi şi a mers să se tatueze. Artistul care s-a ocupat de realizarea tatuajului a fost şi el surprins de „modelul” ales de Rory.

„Mi-a spus că este prima dată după mult timp când cineva îi cere un tatuaj atât de special. A mărturisit că zilnic îi povesteşte soţiei lui poveşti amuzante de la salon, dar că asta le întrece pe toate”, a spus tânărul în cele din urmă.

sursa: www.gandul.info

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved