Ce a patit o femeie dupa ce a fost muscata de acest paianjen. “Am trecut milimetric pe langa moarte” – gândul
Tue, Oct 1st, 2013

Ce a patit o femeie dupa ce a fost muscata de acest paianjen. “Am trecut milimetric pe langa moarte”

O femeie era cat pe ce sa-si piarda un picior, dupa ce a fost muscata de cel mai veninos paianjen din Marea Britanie, vaduva falsa.

Christine McCullins, 54 de ani, a fost tintuita o saptamana in pat dupa “atacul“ paianjenului. A fost intepata de insecta in zona gleznei si toata zona s-a inrosit, umflat si s-a infectat, potrivit Daily Mail.

In decurs de cateva ore dupa muscatura, piciorul ei s-a inegrit, iar antibioticele prescrise de medic nu au avut niciun efect. Infectia s-a agravat si i-a ajuns in sange.

Femeia s-a intors la medic in momentul in care si-a dat seama ca tratamentul nu functiona. A inceput alt tratament, cu antibiotice mult mai puternice si abia dupa trei saptamani infectia a inceput sa cedeze.

In tot acest timp, medicii i-au spus ca daca starea ei nu se va ameliora vor fi pusi in situatia de a-i amputa piciorul.

Christine spune ca a fost muscata de paianjen in timp ce statea pe un zid, in gradina casei fratelui ei. “Am simtit ca ceva se urca pe picior, apoi o piscatura mica. In urmatoarele saptamani am simtit ca trec milimetric pe langa moarte”.

In timp ce agoniza, Christine a aflat de la medicii ca fusese muscata de un paianjen vaduva falsa”, inrudit cu vaduva neagra.

sursa: stirileprotv.ro, Daily Mail

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved