Ce au descoperit medicii in burta unei gravide in a 41-a saptamana. “A fost un soc pentru noi” – gândul
Thu, Dec 19th, 2013

Ce au descoperit medicii in burta unei gravide in a 41-a saptamana. “A fost un soc pentru noi”

Doctorii i-au facut de urgenta cezariana unei femei “cu o sarcina inaintata”, care intrase “in travaliu”, dar au constatat in timpul operatiei ca nu avea nimic in burta.

Femeia de 37 de ani, din Cabo Frio, sud estul Braziliei, care a fost supravegheata de moase de la inceputul sarcinii, a ajuns la spital acuzand dureri ascutite, relateaza Daily Mail.

Ea a fost internata la spital cu “burta foarte mare”, avand dovada ca a urmat tratament prenatal. Conform acestor documente, femeia era gravida in a 41-a saptamana.

Pentru ca doctorii nu au reusit sa detecteze bataile inimii bebelusului, au dus-o de urgenta in sala de operatii ca sa-i faca cezariana, potrivit directorului spitalului, Rosalice Almeida.

Rosalice Almeida a declarat: “Facuse toate tratamentele si deja depasise termenul. Doctorii nu au auzit bataile inimii copilului si au decis ca nu aveau timp pentru o ecografie. In sala de operatii au suferit un soc cand au vazut ca nu exista niciun copil in burta“.

Sotul femeii, in varsta de 23 de ani, le-a spus doctorilor ca aceasta a fost la doua “sarcina” in interval de un an. La sfarsitul anului trecut, femeia s-a dus la spital, iar cand s-a intors acasa a spus ca a nascut un copil mort, insa nu i-a aratat sotului niciun certificat de deces.

Cazul a fost inregistrat ca o “sarcina falsa”. Aceasta este o afectiune foarte rara, care intervine atunci cand o femeie este convinsa ca este insarcinata, chiar are toate simtomele unei gravide, insa nu are copil.

Femeia de 37 de ani a fost externata din maternitate, dar a fost internata din nou la psihiatrie.

sursa: stirileprotv.ro, Daily Mail

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved