Ce au femeile de succes in geanta? De la accesorii pana la gustari! – gândul
Tue, Nov 22nd, 2016

Ce au femeile de succes in geanta? De la accesorii pana la gustari!

Te-ai intrebat vreodata ce au femeile de succes in geanta? Fiind deseori voluminoase si grele, in gentile femeilor puternice si independente se gasesc foarte multe lucruri, de la agenda si accesorii pana la gustari. Unele lucruri nu le sunt mereu utile, dar trebuie sa le aiba intotdeauna cu ele, scrie allwomenstalk.com. 

Ce au femeile de succes in geanta? In primul rand, nu le lipsesc gustarile. Ele au un program destul de incarcat si nu au mereu timp sa manance, asa ca este important sa consume produse sanatoase, care le ajuta sa aiba energie pentru mai mult timp.

Ce au femeile de succes in geanta

1. Gustari

Femeile care au o cariera de succes si un program incarcat nu au mereu timp sa manance, asa ca au grija sa aiba mereu cateva gustari sanatoase in geanta. Indiferent ca este vorba de un baton cu cereale sau cateva migdale, aceste alimente sanatoase pot fi servite foarte rapid si le ajuta sa aiba mai multa energie.

2. Agenta si pix

Femeile de succes trebuie sa fie mereu pregatite pentru o sedinta importanta sau pentru o intalnire de afaceri, asa ca au nevoie de agenda si pix. Ele isi noteaza programul, sarcinile pe care le au de facut sau isi noteaza lista de cumparaturi. Aceste accesorii le sunt foarte utile si nu le lipsesc niciodata din geanta.

3. Dezinfectant pentru maini

Femeile de succes au un program destul de incarcat, sunt active si au foarte multe drumuri de facut in timpul zilei, asa ca este important sa aiba mereu la indemana un dezinfectant pentru maini. Astfel, le va fi mai usor sa se pregateasca pentru o noua intalnire sau sa consume gustarile pe care le au in geanta, fara sa isi faca griji in privinta bacteriilor.

4. Carti de vizita

Femeile de succes trebuie sa aiba mereu carti de vizita in geanta. Oricand pot intalni un potential client sau o persoana importanta, asa ca este important sa faca schimb de contacte si sa creeze o impresie buna.

5. Incarcator portabil

Femeile de succes vorbesc foarte mult la telefon, trimit mesaje sau mail-uri si sunt active pe retelele de socializare, asa ca exista riscul sa ramana fara baterie la telefon. Un incarcator portabil este foarte util, iar ele il au mereu in geanta, tocmai pentru a evita situatii neplacute.

6. Accesorii pentru par

Sunt momente in care temperaturile scazute le pot da batai de cap, iar coafurile nu rezista pana la finalul zilei. Accesoriile pentru par sunt utile in orice moment, asa ca femeile care au un program incarcat se asigura ca au tot ce le trebuie asupra lor.

7. Trusa de igiena

Avand o viata destul de activa si prea putin timp la dispozitie, au mereu o trusa de igiena asupra lor. In trusa tin produse de ingrijire, servetele demachiante, plasturi sau alte lucruri care le sunt necesare.

sursa: www.andreearaicu.ro, Foto: Guliver

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved