Ce le enerveaza pe femei? 7 comportamente pe care nu le trec cu vederea – gândul
 
Tue, Mar 20th, 2018

Ce le enerveaza pe femei? 7 comportamente pe care nu le trec cu vederea

Multi barbati se plang ca nu ne inteleg pentru ca nu stiu cu exactitate ce le enerveaza pe femei si ce nu. Putini sunt cei care realizeaza cand depasesc limita si cum ar trebui sa repare situatia. Daca iubitului tau ii este greu sa te citeasca, iar tie iti este greu sa ii explici, poate ca ar trebui sa ii arati acest articol. Lucrurile vor deveni mult mai simple dupa aceea.

Exista anumite obiceiuri care ii fac chiar si unei femei linistite sa-i fiarba sangele in vene, potrivit madamenoire.com. Asadar, iata ce le enerveaza pe femei in viata de zi cu zi!

Ce le enerveaza pe femei: obiceiuri peste care nu pot trece

  1. Pauza de… calmare

Nu este greu sa iti dai seama ce le enerveaza pe femei daca te uiti cu atentie in ochii lor. Vei citi imediat ca nu suporta sa primeasca o “pauza de calmare” atunci cand, de fapt, isi doresc sa poarte o discutie serioasa. Cand esti agitata si ii spui partenerului tau tot ce ai pe suflet, cu siguranta ultimul lucru pe care vrei sa il auzi este… tacerea! Ai nevoie chiar in acel momente de explicatii!

  1. Uitarea unei ocazii importante

Unul dintre motivele care starnesc certuri si dezamagiri in cuplu are legatura cu uitarea ocaziilor importante. Pentru femei este foarte important orice are legatura cu „prima oara”. Astfel de momente sunt pastrate cu sfintenie in cutia cu amintiri, asa ca sufera mult atunci cand partenerul lor nu isi aminteste vreo data importanta in viata cuplului. Poate ca vor trece cu vederea la inceput, dar daca se tot repeta, relatia va avea de suferit.

  1. Glumele nepotrivite

Glumele nepotrivite sunt alte lucruri ce le enerveaza pe femei, cu atat mai mult daca vin din partea partenerului de cuplu. Daca acesta a comis greseala de a le spune in fata prietenilor lui ori a familiei, cu greu va obtine iertarea. Pe moment, o femeie nu va reactiona intr-un mod urat din diplomatie, insa va avea grija sa isi spuna mai tarziu opinia despre ceea ce s-a intamplat.

  1. Rezolvarea problemelor cu o partida de sex

Nu de putin ori barbatii incearca sa rezolve o problema din cuplu cu o partida amoroasa, ceea ce le enerveaza pe femei. In astfel de clipe, o femeie are nevoie de explicatii, de intelegere si de sustinere, iar o propunere intima nu face altceva decat sa o scoata din minti pentru ca simte ca nevoile ei sunt ignorate. Pe langa problema cu care se confrunta cuplul, aceasta cerinta erotica vine cu un aer superficial, asa ca nu va primi raspunsul dorit.

  1. Lipsa de motivatie

Femeile nu vor fi niciodata atrase de un barbat ce este caracterizat de lipsa de motivatie. Daca partenerul lor pare confuz atat in viata profesionala, cat si in cea personala, nu vor fi fericite alaturi de el.

  1. Indiferenta

Ce le enerveaza si le doare pe femei in acelasi timp este indiferenta unui barbat. Cu cat inseamna mai mult pentru ele, cu atat rana sufleteasca este mai mare si va ramane acolo chiar daca vor intalni altul mai tarziu. Si poate si mai enervant de atat este interesul brusc ce apare exact atunci cand femeia incearca sa isi refaca viata.

  1. Flirtul cu alte femei

Este usor de inteles ce le enerveaza pe femei atunci cand partenerul lor intra in vorba cu alta. Fie ca este vorba despre flirtul fata in fata, fie ca este vorba despre cel facut pe retelele de socializare, frustrarea este la fel de mare. Oricat va incerca o femeie sa ascunda faptul ca nu este deranjata, gelozia isi va arata in cele din urma coltii si va lovi dur in relatia dintre cei doi.

sursa www.andreearaicu.ro FOTO: StockSnap.io

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved