Ce nu le place bărbaţilor la femeile de carieră – gândul
Tue, Aug 30th, 2016

Ce nu le place bărbaţilor la femeile de carieră

Bărbaţii bat în retragere când dau peste o femeie de carieră, cu o personalitate puternică, dar singură. Idealul de altădată s-a pierdut în timp, iar motivele sunt diverse.

1. Sunt independente. Au întotdeauna o agendă încărcată şi foarte puţin timp la dispoziţie, la ele totul se desfăşoară pe repede înainte. Rămân întotdeauna peste program la serviciu, aşa că lângă o astfel de femeie ai toate şansele să rămâi nemâncat la cină sau să pierzi rezervarea de la restaurant.

2. Au un animal de companie căruia i se dedică în totalitate şi pe care îl aduc tot timpul în discuţie. De cele mai multe ori e vorba de un câine de talie mică, nervos, care nu-i vede posibilul partener de viaţă cu ochi buni.

3. Nu le place să gătească şi sunt tot timpul la dietă, iar dragostea trece prin stomac, aşa că poftele culinare e posibil să ţi le satisfaci mai tot timpul în restaurantul de alături.

4. Au rămas angrenate într-o relaţie din trecut la care se raportează tot timpul. Nimeni nu poate să fie mai bun ca fostul, de aceea lupta e pierdută din start.

5. Încearcă tot timpul să deţină controlul, dau senzaţia de superficialitate, nu se lasă în voia sorţii, nu le place să evadeze, au întotdeauna alte priorităţi, iar de cele mai multe ori sunt legate de carieră. Nu sunt misterioase, se poartă ca nişte amazoane, nu ca nişte pisicuţe, iar asta îi sperie pe bărbaţi, pentru că se simt debusolaţi şi nu reuşesc să ţină pasul.

sursa: www.gandul.info, foto: www.eharmony.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved