Ce pedeapsă a primit tânărul care s-a filmat în timp ce spărgea pahare în capul iubitei – gândul
Tue, Dec 31st, 2019

Ce pedeapsă a primit tânărul care s-a filmat în timp ce spărgea pahare în capul iubitei

Robert Gabriel Berechet, tânărul din Ploiești care s-a filmat în timp ce îi spărgea pahare în cap iubitei sale, a fost condamnat la 9 ani și 5 luni de închisoare de Judecătoria Ploiești, potrivit Ziarul Incomod.

Agresiunea a avut loc în urmă cu un an, când tânărul și-a torturat iubita, care pe atunci avea 17 ani și a filmat momentele în care o umilea pe adolescentă. Tânărul a publicat înregistrările video pe rețelele de socializare.

În imagini se poate observa cum tânăra este ghemuită pe pat, plină de sânge în urma bătăilor, și obligată să-I sărute mâinile și picioarele celui care o agresează. Ba mai mult, al un moment dat, iubitul ei îi sparge un pahar în cap.

Tânărul a fost găsit vinovat pentru lovire sau alte violențe, viol, lipsire de libertate și violarea vieții private, iar luni, Judecătoria Ploiești l-a condamnat pe Robert Berechet la 9 ani și 5 luni de închisoare.

Într-un alt dosar, tânărul a fost condamnat și pentru pornografie infantilă, după ce polițiștii au găsit în telefonul său mai multe filmări indecente cu iubita sa, minoră la data săvârșirii faptelor, mai precizează sursa citată.

Sursa: Ziarul Incomod stirileprotv.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved