Ce se intampla cu silueta ta daca bei un pahar cu vin rosu inainte de culcare! – gândul
Wed, May 17th, 2017

Ce se intampla cu silueta ta daca bei un pahar cu vin rosu inainte de culcare!

O echipa de cercetatori de la Universitatea Harvard au studiat 20.000 de femei timp de 13 ani pentru a observa ce efecte are vinul rosu asupra greutatii lor. Rezultatele sunt interesante.

In urma studiului s-a descoperit ca femeile care beau doua pahare de vin pe rosu pe zi nu au probleme cu obezitatea. In plus, vinul rosu stimuleaza arderea grasimilor.

The Journal of Nutritional Biochemistry a publicat o cercetare legata de efectele strugurilor asupra corpului si care dintre proprietatilor vinului rosu stimuleaza slabirea. Studiul a aratat ca soarecii au stocat mai multa grasime in ficat si au avut un nivel de zahar in sange mai mic atunci cand au primit extract de vin rosu. Acidul din stuguri poate incetini cresterea celulelor de grasime.

Pentru a beneficia de efectele vinului, bea un pahar in loc de gustarea de seara. Are mai putine calorii decat inghetata, prajiturile sau chipsurile si nu contine grasimi “rele”.

Datorita contintului mare de resveratrol, vinul rosu este un antioxidant puternic care previne tumorilor, boala Alzheimer si iti protejeaza inima.

Cu toate acestea, este recomandat sa nu bei o sticla la o masa. Cheia este moderatia. De asemenea, bea vinul simplu, fara alte gustari alaturi.

sursa: girly.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved